Kevin Spacey:

Viste seg for første gang etter overgrepsskandalen

Kevin Spacey har søkt hjelp på klinikk for blant annet sex-avhengige, som koster 300 000 kroner i måneden.

LUKSUSKLINIKK: Etter at beskyldningene mot ham ble kjent, har Kevin Spacey søkt ly på en luksus-klinikk i Arizona, som behandler blant andre sex-avhengige. Foto: NTB Scanpix
LUKSUSKLINIKK: Etter at beskyldningene mot ham ble kjent, har Kevin Spacey søkt ly på en luksus-klinikk i Arizona, som behandler blant andre sex-avhengige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): «House of Cards»-stjernen sjekket seg inn på en klinikk som behandler blant annet sex-avhengighet, etter at han ble anklaget for trakassering av totalt 16 personer.

Nå har den skandaleombruste skuespilleren vist seg for første gang siden han la seg inn til behandling.

- Søker behandling

Institusjonen heter Meadows Clinic og ligger i Wickenberg i den amerikanske delstaten Arizona. Her skal han lære seg å kontrollere sine seksuelle impulser.

HOLDER LAV PROFIL: Hollywood-stjernen holder en lav profil under behandlingsoppholdet i Arizona. Foto: NTB Scanpix
HOLDER LAV PROFIL: Hollywood-stjernen holder en lav profil under behandlingsoppholdet i Arizona. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På bildene nyter Kevin sola utenfor klinikken, samtidig som han går seg en tur.

Behandlingen skal koste ham drøye 300 000 norske kroner i måneden, og behandlingen skal foregå i seks til åtte uker.

Forrige uke forklarte Spaceys talsperson til New York Times at Hollywood-stjerna er fast bestemt på å oppsøke så mye hjelp som trengs for å legge om livet.

- Kevin Spacey bruker nødvendig tid til å få evaluering og behandling. Det er all informasjonen som er tilgjengelig på dette tidspunktet.

Flere av overgrepsanklagene utredes av britisk og amerikansk politi. Samtidig bryter strømmetjenesten Netflix alle bånd med 58-åringen.

Han er også blitt klippet bort fra Ridley Scotts kommende storfilm, «All the money in the world».

Ifølge The Telegraph har flere store stjerner har sjekket inn på Meadows for enten sex- eller rusavhengighet.

STORT OMRÅDE: Behandlingsområdet inneholder blant annet en tennisbane og et stort svømmebasseng. Foto: NTB Scanpix
STORT OMRÅDE: Behandlingsområdet inneholder blant annet en tennisbane og et stort svømmebasseng. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant disse er Kate Moss, Naomi Campbell, Donatella Versace, John Galliano, Whitney Houston, Ronnie Wood og Selena Gomez. Og ikke minst Harvey Weinstein.

- Prøvde å forføre meg

Det var i et intervju med Buzzfeed News i oktober at Anthony Rapp fortalte om sine ubehagelige opplevelser med Kevin Spacey.

Rapp forklarte at Spacey inviterte ham og en 17 år gammel venn til en nattklubb. De to skal seinere ha blitt invitert til en etterfest i leiligheten til Spacey, som skal ha vært 26 år på dette tidspunktet.

Da Rapp «begynte å kjede seg», skal han ha gått inn på soverommet til Spacey for å se på TV. Det var da sistnevnte skal ha kommet etter og prøvd seg på ham.

- Han prøvde å forføre meg, sa Rapp til Buzzfeed.

Spacey svarte på anklagen med en lengre beklagelse på Facebook. Han skrev blant annet at han ikke husket episoden med Rapp. I samme beklagelse sto han fram som homofil, noe som ble møtt med massiv kritikk.

De andre beskyldningene har han foreløpig ikke kommentert.

LES OGSÅ: Får kritikk etter at han kom ut av skapet