FØLER SEG NORMAL IGJEN: En drøy måned etter at Christy Mack ble overfalt og banket opp av eksen, viste hun seg under en veldedighetsgalla. Etter at hun ble sminket og fikk på seg kjolen, følte hun seg normal igjen for første gang på lenge. Foto: All Over Press
FØLER SEG NORMAL IGJEN: En drøy måned etter at Christy Mack ble overfalt og banket opp av eksen, viste hun seg under en veldedighetsgalla. Etter at hun ble sminket og fikk på seg kjolen, følte hun seg normal igjen for første gang på lenge. Foto: All Over PressVis mer

Viste seg for første gang etter hun ble banket opp

Eksen til Christy Mack brakk en rekke ben og sprakk leveren hennes.

SEOGHØR.NO: I august tok MMA-kjemperen som kaller seg War Machine seg inn i leiligheten til ekskjæresten, pornostjernen Christy Mack.

Til stede var Mack med sin nye kjæreste, Corey Thomas.

Kjendisslåsseren skal ha gått løs på begge to og brukket flere ben på Mack. Han gjorde også slik at leveren hennes sprakk.

Etter flere operasjoner viste Mack seg for første gang etter overfallet, da hun i helgen gjestet veldedighetsorganisasjonen Face Forward, som støtter ofre etter vold i hjemmet.

- Det er vanskelig å se seg selv i speilet hver dag og se noen man ikke kjenner. Etter at jeg ble sminket og fikk på meg kjolen under arrangementet, følte jeg meg mye bedre. Det fikk meg til å føle meg normal, og vakker for første gang på veldig lenge, skrev hun på Instagram.Vedlagt var et bilde av hvordan hun så ut etter at hun ble overfalt.

MMA-eksen ble arrestert etter overfallet, men har erklært seg ikke skyldig på samtlige av de 32 punktene i siktelsen. To av punktene dreier seg om drapsforsøk.

LES OGSÅ: - Jeg pleide å frykte helgene da jeg vokste opp