Viste seg for første gang etter forlovedens død

Fem måneder etter at hun mistet sin store kjærlighet, dukket «Downton Abbey»-stjernen opp på den røde løperen.

STRÅLTE: Michelle Dockery strålte på den røde løperen under White House Correspondent's Dinner lørdag. Det er første gang hun viser seg på rød løper etter forlovedens dødsfall i desember. 
 Foto: Broadimage
STRÅLTE: Michelle Dockery strålte på den røde løperen under White House Correspondent's Dinner lørdag. Det er første gang hun viser seg på rød løper etter forlovedens dødsfall i desember. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ankom flere store stjerner Washington Hilton Hotel, for å delta på arrangementet White House Correspondents' dinner, der president Barrack Obama (54) holdt den årlige middagen for Det hvite hus' korrespondenter. 

Blant kjendisene som strålte på den røde løperen var «Downton Abbey»-stjernen Michelle Dockery (34), som hadde på seg en gul kjole fra merket Cushnie Et Ochs.

Skuespillerens oppmøte på president-middagen er hennes første etter hun mistet forloveden John Dineen av kreft i desember.

Saken fortsetter under bildet.

Forloveden gikk bort på Marymount Hospital i Orland, og døde av en sjelden krefttype kun to dager før Dockerys 34-årsdag. 

- Han var min konge

Michelle, som spilte rollen som Lady Mary Crawley i suksesserien «Downton Abbey», var i USA for å promotere serien da John ble alvorlig syk. Hun fløy dermed rett tilbake til England for å stille opp for sin syke forlovede.

Saken fortsetter under bildet.

34-åringen gikk bort 13. desember, og få dager etter holdt hun en rørende tale i begravelsen hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer