Kylie Jenner:

Viste seg for første gang etter fødselen

Den nybakte moren var ute på vift i helgen sammen med bestevenninnen Jordyn Woods.

ENDELIG UTE IGJEN: Kylie Jenner var som sunket i jorden under hele svangerskapet sitt, men i helgen var hun igjen ute på vift. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ENDELIG UTE IGJEN: Kylie Jenner var som sunket i jorden under hele svangerskapet sitt, men i helgen var hun igjen ute på vift. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er mindre enn to uker siden realitystjernen Kylie Jenner (20) fødte sin første datter, Stormie Webster, som hun har sammen med kjæresten og rapperen Travis Scott (25).

Kylie gjemte seg unna offentligheten under hele graviditeten, men i helgen viste hun seg for første gang etter fødselen.

20-åringen ble observert i Calabasas i Los Angeles sammen med bestevenninnen Jordyn Woods (20). Kylie hadde på seg et komfortabelt antrekk og så veldig sporty ut, iført en svart sykkelshorts, sneakers og en stor, hvit jakke.

Ut ifra bildene ser det ikke akkurat ut som at 20-åringen fødte for under to uker siden.

Saken fortsetter nedenfor.

Den nyfødte datteren Stormi og den nybakte faren Travis var ikke å se sammen med Kylie og Jordyn.

Navnevalget vakte stor oppsikt

Kun noen dager etter at Kylie bekreftet graviditeten til hele verden, og avslørte at hun hadde fått en liten datter, begynte fansen å spekulere i hva den nyfødte skulle hete.

​Kylie valgte til slutt å avsløre datterens navn på sin Instagram-konto med et bilde av den nyfødte jentas hånd i Kylies egen. Under bildet skrev hun «Stormi Webster», etterfulgt av en baby-emoji.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer