TILBAKE I RAMPELYSET: Kim Kardashian strålte sammen med venninner og datteren North.  Foto: Instagram
TILBAKE I RAMPELYSET: Kim Kardashian strålte sammen med venninner og datteren North. Foto: Instagram Vis mer

Viste seg for første gang etter fødselen

Tre uker etter Kim Kardashian ble mamma igjen, gjorde hun et etterlengtet comeback i sosiale medier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er kun tre uker siden realitystjernen Kim Kardashian (35) og ektemannen Kanye West (38) kunne ønske sønnen Saint velkommen til verden.

Som regel er Kim dronningen av sosiale medier, men etter fødselen har den populære superstjernen holdt en relativt lav profil.

Da skjønnhetens mor Kris Jenner (60) holdt sin årlige storslåtte julefest på selveste julaften, gjorde Kim imidlertid et gledelig comeback i sosiale medier.

Den nybakte tobarnsmoren hadde håret bak i to fletter - og samme frisyre hadde datteren North (2).

Merry Christmas everybody! Good night!

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Det var Kim sin nære venninne Brittny Gastineau (33) som delte flere hyggelige gruppebilder sammen med den nybakte moren.

Også Kim og Kanye sin datter North fikk være med på festlighetene.

Merry Merry ..Always Giving good #duck @kimkardashian

Et bilde publisert av B R I T T (@brittgastineau)

Kom sammen med kjæresten

Også Kims lillesøster Kylie Jenner (18) hadde en hyggelig kveld på den store julefesten. Hun ankom nemlig festen sammen med rapper-kjæresten Tyga (26).

Turtelduene har i lang tid vakt oppsikt for forholdet sitt på grunn av aldersforskjellen, men det ser ikke ut til å påvirke det lykkelige paret.

Det har nemlig svirret en rekke bruddrykter, men på julefesten var de totalt uadskillelige.

En kilde nær Tyga, sier at paret igjen skal ha fått god kontakt etter at han oppdaget på Snapchat at Kylie fortsatt hadde bilder av de to sammen på TV-en sin.

- Det fikk hjertet hans til å smelte. Han innså at Kylie fortsatt elsker ham til tross for problemene de har hatt, sier kilden ifølge Daily Mirror.

BLÅSER I ALDEREN: Rapperen Tyga er 8 år eldre enn Kylie, men det ser ikke ut til å påvirke turtelduene.  Foto: NTB scanpix
BLÅSER I ALDEREN: Rapperen Tyga er 8 år eldre enn Kylie, men det ser ikke ut til å påvirke turtelduene. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - I år trengte vi litt ekstra glede

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer