Justin Theroux og Jennifer Aniston:

Viste seg for første gang etter bruddet

Skuespilleren har kvittet seg med gifteringen etter bruddet med «Friends»-stjernen.

VISTE SEG UTE: Justin Theroux viste seg ute i New York forrige uke, uten gifteringen sin. Det samme gjorde Jennifer Aniston, men på andre siden av landet - i Los Angeles. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VISTE SEG UTE: Justin Theroux viste seg ute i New York forrige uke, uten gifteringen sin. Det samme gjorde Jennifer Aniston, men på andre siden av landet - i Los Angeles. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I midten av februar kom nyheten om at stjerneparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) hadde gått hver til sitt etter om lag tre års ekteskap.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men «rykteindustrien» kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det blant annet i uttalelsen fra de to.

I løpet av ukene som har gått siden de annonserte bruddet, har ryktene og spekulasjonene imidlertid fortsatt å svirre rundt det tidligere paret.

Både Jennifer og Justin har på sin side holdt en svært lav offentlig profil, men nylig ble «Leftovers»-kjekkasen observert for første gang etter bruddnyheten.

Forrige uke ble Justin fotografert ute på gata i New York, og da ble det samtidig tydelig at han allerede har fjernet den brede gifteringen sin i gull.

For øvrig er det blitt spekulert i hvorvidt paret faktisk var gift.

- Bodd på hver sin side av landet

Ifølge E!News har Justin Theroux blitt observert i New York flere ganger de par siste ukene. Og det kan virke som om skuespilleren har planer om å bli i storbyen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.