Justin Theroux og Jennifer Aniston:

Viste seg for første gang etter bruddet

Skuespilleren har kvittet seg med gifteringen etter bruddet med «Friends»-stjernen.

VISTE SEG UTE: Justin Theroux viste seg ute i New York forrige uke, uten gifteringen sin. Det samme gjorde Jennifer Aniston, men på andre siden av landet - i Los Angeles. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VISTE SEG UTE: Justin Theroux viste seg ute i New York forrige uke, uten gifteringen sin. Det samme gjorde Jennifer Aniston, men på andre siden av landet - i Los Angeles. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I midten av februar kom nyheten om at stjerneparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) hadde gått hver til sitt etter om lag tre års ekteskap.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men «rykteindustrien» kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, het det blant annet i uttalelsen fra de to.

I løpet av ukene som har gått siden de annonserte bruddet, har ryktene og spekulasjonene imidlertid fortsatt å svirre rundt det tidligere paret.

Både Jennifer og Justin har på sin side holdt en svært lav offentlig profil, men nylig ble «Leftovers»-kjekkasen observert for første gang etter bruddnyheten.

UTEN RINGEN: Justin Theroux i New York forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UTEN RINGEN: Justin Theroux i New York forrige uke. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
MED RINGEN: Justin Theroux høsten 2015, et par måneder etter bryllupet. Foto: NTB scanpix
MED RINGEN: Justin Theroux høsten 2015, et par måneder etter bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forrige uke ble Justin fotografert ute på gata i New York, og da ble det samtidig tydelig at han allerede har fjernet den brede gifteringen sin i gull.

For øvrig er det blitt spekulert i hvorvidt paret faktisk var gift.

- Bodd på hver sin side av landet

Ifølge E!News har Justin Theroux blitt observert i New York flere ganger de par siste ukene. Og det kan virke som om skuespilleren har planer om å bli i storbyen:

- De har bodd hver for seg de siste månedene. Han har vært i New York de siste ukene mens han har gått videre med livet sitt, sa en kilde til E!News forrige måned.

Ifølge kilden fløy Justin fra New York og tilbake til Los Angeles, der han og Jennifer bodde sammen, før de annonserte bruddet.

- Han var veldig ivrig etter å komme med en uttalelse, slik at han ikke trenger å gjemme seg eller leve på en løgn. Han vil gå videre med livet sitt og ha full frihet, hevdet kilden videre.

Etter at katta var ute av sekken, skal Justin Theroux deretter ha forlatt Los Angeles og reist på en helgetur.

Shopping og drinker

Og nå ser det ut til at 46-åringen nyter å kunne gjøre akkurat hva han vil. Ifølge Entertainment Tonight dukket Justin nemlig opp i Paris, der moteuken pågår, på mandag.

UsWeekly skriver at Justin har sjekket inn på luksushotellet Ritz, som ligger i hjertet av den franske hovedstaden.

Etter å ha sjekket inn på hotellet tok den nysingle tv-stjernen turen til varemagasinet Galeries Lafayette og motebutikken Saint Laurent for å shoppe litt, skriver Just Jared.

Saken fortsetter under bildene.

I MOTEBYEN: Justin Theroux utenfor hotellet i Paris mandag denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I MOTEBYEN: Justin Theroux utenfor hotellet i Paris mandag denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
LUKSUSHOTELL: Her, på Ritz Hotel i hjertet av Paris, kan Justin Theroux lade batteriene etter bruddet. Foto: Reuters/ NTB scanpix
LUKSUSHOTELL: Her, på Ritz Hotel i hjertet av Paris, kan Justin Theroux lade batteriene etter bruddet. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
SOLO-SHOPPING: Justin Theroux skal ha shoppet på ærverdige Galeries Lafayette i den franske hovedstaden. Foto: Reuters/ NTB scanpix
SOLO-SHOPPING: Justin Theroux skal ha shoppet på ærverdige Galeries Lafayette i den franske hovedstaden. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Senere på dagen ble han observert da han møtte noen venner og tok turen med dem til Clown Bar på Rue Amelot for middag og drinker.

Selv om Justin Theroux ble observert for første gang uten gifteringen sin i New York torsdag forrige uke, ser det ut til at han kvittet seg med ringen tidligere enn dette.

Saken fortsetter nedenfor.

Allerede mandag forrige uke delte han nemlig et bilde på Instagram fra et omplasseringssenter for dyr. På bildet holder han to valpen i hendene, men noen gitering er ikke å se.

Støtte hos venninnene

Ifølge UsWeekly har også Jennifer Aniston fjernet gifteringen allerede.

Da hun forlot huset til venninne og tidligere «Friends»-kollega Courteney Cox (53) i Beverly Hills forrige tirsdag, var det uten noen synlig giftering. Nettstedet skriver at Jennifer virket blid og fornøyd etter besøket hos venninnen.

Saken fortsetter under bildet.

SMILTE: Forrige uke var Jennifer på besøk hos Courteney i omtrent tre og en halv time. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SMILTE: Forrige uke var Jennifer på besøk hos Courteney i omtrent tre og en halv time. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Etter alt å dømme har 49-åringen funnet mye støtte i venninnene sine etter at hun og Justin bestemte seg for å gå hver til sitt.

I et intervju med UsWeekly forrige uke, fortalte i hvert fall Courteney Cox og Lisa Kudrow (54) at de har en egen gruppechat sammen med Jennifer Aniston.

- Lisa, Jennifer og jeg har en meldingstråd, men for min del er det for mye press. Jeg er ikke så gira på den gruppechatten. Jeg liker det ikke, innrømmet Courteney i intervjuet, før Lisa la til:

- Det blir litt mye.

LES OGSÅ: Kylie koste seg i Florida uten lille Stormi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer