Viste seg for første gang etter bruddet

Kelly Osbourne depper ikke etter at forlovelsen ble brutt.

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kelly Osbourne (29) overrasket mange da hun i forrige uke annonserte at hun og forlovden Matthew Mosshart (30) har gjort det slutt.

- Kelly og Matthew har bestemt seg for å avbryte forlovelsen. Bruddet er gjensidig og paret har fremdeles enormt med respekt for hverandre, sa en pressetalsmann til People.

I helgen viste Kelly seg for første gang siden bruddet og det var en sprudlende og opplagt Osbourne som poserte på den røde løperen.

I GODT HUMØR: Kelly Osbourne var i strålende humør da hun ankom The Art of Elysium Heaven Gala lørdag kveld.  Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press
I GODT HUMØR: Kelly Osbourne var i strålende humør da hun ankom The Art of Elysium Heaven Gala lørdag kveld. Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press Vis mer

Også på sosiale medier har Kelly fortalt at hun velger å fokusere på det positive.

- Det handler om hvordan man ser på ting. Noen ganger når vonde ting skjer her i livet er det egentlig ikke noe negativt. I hvertfall ikke hvis man lærer noe av det, skrev TV-stjernen.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Et halvt år etter forlovelsen gikk Kelly Osbourne og Matthew Mosshart hver til sitt - uten dramatikk. Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Et halvt år etter forlovelsen gikk Kelly Osbourne og Matthew Mosshart hver til sitt - uten dramatikk. Foto: All Over Press Vis mer

Kelly og Matthew forlovet seg i desember 2012, men holdt forlovelsen hemmelig i syv måneder. Til nettstedet E fortalte de at begge ønsket en forandring.

- Det var et gjensidig ønske. Vi er fremdeles veldig glade i hverandre, men det var rett og slett ikke riktig tid for oss. Jeg tror at hvis vi ikke var så voksne og modne som det vi faktisk er, så kunne vi endt opp med noe som ikke hadde blitt særlig hyggelig, forklarte hun til E!News.com torsdag.

LES OGSÅ: Opererte underlivet i gave til ektemannen