Viste seg for første gang etter brudd-nyheten

Chloë Grace Moretz, ekskjæresten til Brooklyn Beckham, gjorde en tapper figur på den røde løperen.

ET TAPPERT SMIL?: Brooklyn Beckham og Chloe Grace Moretz skal nylig ha gjort det slutt, men den unge filmstjernen virket uansett i strålende humør på «The Infiltrator»-premieren under Deauville American Film Festival fredag 2. september. Foto: Abaca
ET TAPPERT SMIL?: Brooklyn Beckham og Chloe Grace Moretz skal nylig ha gjort det slutt, men den unge filmstjernen virket uansett i strålende humør på «The Infiltrator»-premieren under Deauville American Film Festival fredag 2. september. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste dagen i det august ble det kjent at det unge stjerneparet Chloë Grace Moretz (19) og Brooklyn Beckham (17) skal ha gjort det slutt.

Flere kilder har angivelig bekreftet bruddet overfor Page Six, men ingen av de to har foreløpig kommentert bruddnyheten offentlig.

Fredag kveld valgte Chloë uansett å gjøre gode miner til slett spill da hun strålte på Deauville American Film Festival i Frankrike, skriver People.

«Kick-Ass»-stjernen gjestet filmfestivalen for å motta prisen «Rising Star Award», og 19-åringen poserte alene på den røde løperen iført en blomstrete kjole fra Erdems vårkolleksjon.

Ifølge Daily Mail var Chloës entré på den røde løperen en overraskelse for mange, men den unge stjernen både smilte og sendte slengkyss mot de opppmøtte fotografene og fansen.

Saken fortsetter under bildene.

STRÅLTE: Chloe Grace Moretz tok seg flott ut i denne yndige, men samtidig sensuelle kjolen fra Erdem. 19-åringen lot seg tilsynelatende ikke affisere av bruddryktene som svirrer heftig rundt henne. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Chloe Grace Moretz tok seg flott ut i denne yndige, men samtidig sensuelle kjolen fra Erdem. 19-åringen lot seg tilsynelatende ikke affisere av bruddryktene som svirrer heftig rundt henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Taus om Brooklyn

«If I Stay»-skuespilleren forholdt seg taus om det angivelige bruddet med Brooklyn, eldstesønnen til superparet David (41) og Victoria Beckham (42), på festivalens åpningskveld

Da hun mottok prisen sin på filmfestivalen i Deauville, leverte hun derimot en ydmyk takketale.

- Folk som har mottatt denne prisen før meg, har i etterkant oppnådd utrolige ting i karrierene sine, så jeg kjenner virkelig på vekten av denne prisen, uttalte hun fra scenen ifølge People.

Chloë har også takket for prisen på Instagram-profilen sin:

- Tusen takk for denne enorme æren, skriver hun til to rød løper-bilder fra filmfestivalen.

Saken fortsetter under bildet.

TULLET: Den unge skuespilleren sa at hun var beæret over å bli tildelt festivalens Rising Star Award, men lot ikke det hindre henne i å skjære grimaser.  Foto: Abaca
TULLET: Den unge skuespilleren sa at hun var beæret over å bli tildelt festivalens Rising Star Award, men lot ikke det hindre henne i å skjære grimaser. Foto: Abaca Vis mer

Store navn som Oscar-vinner Julianne Moore (55), «The Martian»-stjernen Jessica Chastain (39) og den doble Oscar-vinneren Denzel Washington (61) har tidligere mottatt den prestisjefylte utmerkelsen.

I løpet av årets filmfestival vil «Harry Potter»-stjernen Daniel Radciffe (27) også motta en pris, i likhet med Stanley Tucci (55) og James Franco (38).

Reiste fra L.A.

Mens Chloë Grace Moretz altså befinner seg i den franske badebyen Deauville, har Brooklyn Beckham reist hjem til fødebyen London sammen med sin berømte familie.

Chloë reiste fra Los Angeles-flyplassen LAX onsdag 31. august. Et par dager tidligere ble Brooklyn sett på samme flyplass sammen med foreldrene og søsknene sine.

Saken fortsetter under bildene.

FORLOT FILMBYEN: En noe mutt Brooklyn Beckham (bildet t.h) ble observert på flyplassen i L.A. sammen med mamma Victoria, pappa David, søster Harper og brødrene Romeo og Cruz et par dager før bruddnyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix
FORLOT FILMBYEN: En noe mutt Brooklyn Beckham (bildet t.h) ble observert på flyplassen i L.A. sammen med mamma Victoria, pappa David, søster Harper og brødrene Romeo og Cruz et par dager før bruddnyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det unge stjerneparet har holdt liv i romansen sin selv om Brooklyn reiser jevnlig mellom London og Los Angeles, mens Chloë har den amerikanske filmbyen som base. Ifølge Daily Mail skal 19-åringen imidlertid ha blitt for klengete for Beckham den siste tiden.

Tidligere har turtelduene vist sin kjærlighet på Instagram, men nå har det gått flere uker siden duoen sist figurerte sammen i sosiale medier.

Slutt for andre gang

Dette er ikke første gang Brooklyn og Chloë går hver til sitt. De to hadde nemlig en kort romanse i 2014, etter de hadde møtt hverandre under Paris Fashion Week samme år.

Men senere på høsten tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier.

I slutten av mai i år dukket de to stjernene sammen opp på premieren på Moretz' nye film «Neighbors 2: Sorority Rising», og så stormforelsket ut. 

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News under premierefesten, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

IKKE SETT SAMMEN: Chloe og Brooklyn ble fotografert sammen sist 2. august, da de spiste middag på restauranten Madeo i Hollywood. En måned senere har de tilsynelatende ikke kontakt.


BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM

***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION ***

**UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  44 208 344 2007** Foto: Xposure
IKKE SETT SAMMEN: Chloe og Brooklyn ble fotografert sammen sist 2. august, da de spiste middag på restauranten Madeo i Hollywood. En måned senere har de tilsynelatende ikke kontakt. BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM ***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION *** **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007** Foto: Xposure Vis mer

Romanseryktene mellom unge Beckham og Moretz svirret lenge før de faktisk bekreftet at de var i et forhold igjen. 

- Jeg tror at jo mindre jeg lager det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, bekreftet hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!» i starten av mai, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Kjærlighet ved første blikk finnes faktisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer