Lana Del Rey:

Viste seg etter rykteflommen

Endelig kan Lana Del Rey smile.

KJÆRESTER: Lana Del Rey og Sean Larkin kom sammen på den røde løperen. Det har lenge eksistert spekulasjoner om at de to er i et forhold, men nå er det altså bekreftet. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Lana Del Rey og Sean Larkin kom sammen på den røde løperen. Det har lenge eksistert spekulasjoner om at de to er i et forhold, men nå er det altså bekreftet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

2019 var et godt år for den musikalske sensasjonen Lana Del Rey (34). Helt siden hun debuterte med «Born To Die» i 2012 har hun holdt seg stabilt på hitlistene verden over. I fjor kom det kritikerroste albumet «Norman Fucking Rockwell», som havnet på flere lister over 2019s beste album.

I fjor fant artisten også kjærligheten, men det holdt hun tett om etter beste evne.

I høst begynte det nemlig å sirkulere bilder av henne og politimannen Sean Larkin på nettet. Det så ut som de to hygget seg i parken, og det var ikke vanskelig å se at det var mer enn bare vennskap i bildet.

- Han er en «good cop», har artisten tidligere uttalt om relasjonen, i et intervju med Los Angeles Times.

KLINTE TIL: Lana og Sean viste mer enn gjerne følelser på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
KLINTE TIL: Lana og Sean viste mer enn gjerne følelser på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Klinte til

Siden har de to lagt ut litt bilder av hverandre i sosiale medier, men mysteriet har fortsatt vært et faktum. Lana Del Rey er svært privat, og er ikke særlig vokal om følelsene sine.

De feide i hvert fall alle rykter av banen natt til mandag, da de klinte til på Grammy-løperen.

Ifølge ET Online er dette andre gang det ferske paret dukker opp på den røde løperen sammen. Den første var kvelden før, da det ble avholdt en galla for nominerte og andre i musikkbransjen. Derfor er det kanskje ikke så rart at blitsregnet tok av da de to dukket opp sammen.

I et intervju med ovennevnte magasin forteller artisten at hun er svært lykkelig om dagen, noe som også synes. Hun ser stadig bort på sin nye flamme, og ler når reporteren sier at sølvkjolen hennes matcher det grå håret til politimannen.

Lana kunne dessuten avsløre at hun hadde kjøpt kjolen sin på et lokalt kjøpesenter. De skulle inn for å finne et belte til politimannen, men oppmerksomheten hennes ble fanget av sølvkjolen - som hun har fått sydd inn i livet for å passe bedre. Dermed måtte førstevalget, en annen kjole, vike for kjøpesenter-moten.

Ifølge Harper's Bazaar jobber Larkin for politiet i Tulsa, Oklahoma. Han jobber også som programleder for to forskjellige politiprogrammer, og har dermed et godt antall følgere på Instagram. Han er også lidenskapelig opptatt av crossfit, og har en kropp som beviser det.

Med det nye forholdet har Lana også blitt stemor. Den kjekke politimannen har nemlig to barn fra et tidligere forhold. Hans eldste datter er 22 år gammel. Han har også en sønn i tenårene.

STEMOR: Politimannen har to barn fra et tidligere forhold, noe som medfører at popstjernen nå altså er stemor. Foto: NTB scanpix
STEMOR: Politimannen har to barn fra et tidligere forhold, noe som medfører at popstjernen nå altså er stemor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dumpet

Som nevnt er Lana Del Rey kjent for å hegne om sitt privatliv. Hun snakker sjelden om følelser, annet enn i musikken selvsagt, og er ikke spesielt glad i å snakke om kjærlighetslivet sitt. Hun har gjennom hele karrieren fått kritikk for å være «klein» eller avmålt i både sosiale sammenhenger og på scenen.

I 2013 var derimot kjærlighetslivet hennes en åpen bok. Det fordi hun forlovet seg med Barrie-James O'Neill. Forholdet ble mye omtalt, men det gikk senere i grus. Bare et knapt år etter forlovelsen hevdet han også at det var et PR-stunt.

I et intervju med The Scottish Sun mintes O'Neill den forvirrende tiden.

- Søskenbarnet mitt sendte meg en SMS: «Så synd at du og dama har slått opp». Og jeg svarte bare: «det er nytt for meg, hvor hørte du det?». Det sto på en nettside, og jeg tenkte at det bare var tull og sladder. Men det var det ikke. Det var slik jeg fant det ut, sa han til avisen, ifølge ContactMusic.

O'Neill, som også samarbeidet med Del Rey på flere låter, sa at de to tilbrakte noen dager sammen i London like før han fikk vite at hun hadde dumpet ham.

- Hun kunne ikke bli, fordi hun måtte gjøre et stort intervju i Amerika i forbindelse med det nye albumet som skulle slippes. Hun klarte ikke å fortelle meg det ansikt til ansikt, men det er intet vondt blod mellom oss, sa han.

Frontfiguren i det tidligere rockebandet Kassidy forsto ikke hvorfor eksen ikke avsluttet forholdet på en mer real og direkte måte.

- I retrospekt så ser jeg at jeg sannsynligvis ikke var lett å leve med. Jeg sliter med søvnløshet og depresjon. Jeg skjønner hvorfor hun gjorde det. Jeg følte meg som en byrde på Lana, siden hun måtte ta vare på meg, sa Barrie-James O'Neill i intervjuet.

Etter O'Neill fant Del Rey kjærligheten med den italienske fotografen Francesco Carrozzini. Heller ikke det skulle vare.

LES OGSÅ: Følte seg som «Shrek» under vielsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer