Viste seg etter gravidryktene

Mila Kunis har allerede begynt å gå i vide klær.

Publisert
Sist oppdatert
LYKKELIGE: Ashton og Mila har det svært bra sammen. Foto: London Ent / Splash News/ All Over Press
LYKKELIGE: Ashton og Mila har det svært bra sammen. Foto: London Ent / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Selv om verken Mila Kunis (30) eller forloveden Ashton Kutcher (36) ennå har bekreftet det, har nyheten om Milas graviditet gått som en farsott på nettet den siste tiden.

Det var People som først omtalte den gledelige nyheten, og en kilde nær paret sa at Mila og Ashton gledet seg veldig til å bli foreldre.

- De er begge veldig, veldig glade, sa kilden til bladet.

De siste dagene har Mila vist seg gjentatte ganger ute i California. Og hun har allerede begynt å gå med mer løstsittende klær enn det hun gjør til vanlig.

Lørdag var hun ute med Ashton på lunsj i Studio City. Da viste hun fram forlovelsesringen, og det som kunne se ut som en bitteliten babymage.

Onsdag var hun ute alene i Beverly Hills på shopping.

«Hun hadde en stor Dolce & Gabbana-pose på armen, og viste fram den angivelig voksende babymagen under i blå topp», skriver Daily Mail.

The Sun skriver at paret har planer om å gifte seg allerede i april, før babyen kommer til verden.

- Mila vil at det skal være veldig lite oppmerksomhet rundt det, med bare familien til stede, og en grillfest i hagen etterpå, forteller en kilde til avisen.

LES OGSÅ: Her er Ashton Kutchers ukjente tvillingbror

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer