Michael Bublé:

Viste seg etter den tunge kreftbeskjeden

Sangstjernen Michael Bublé (41) takket for støtten til sønnen, da han vant kanadisk pris.

TAKKET FOR STØTTEN: Michael Bublé mottok medalje i Ottawa denne uken. Foto: NTB Scanpix
TAKKET FOR STØTTEN: Michael Bublé mottok medalje i Ottawa denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den kanadiske sangeren Michael Bublé (41) trakk seg tilbake fra rampelyset i november i fjor. Grunnen var at sønnen Noah (3) var diagnostiert med kreft.

Bublé og kona Luisana (30) valgte å fortelle om nyheten via en uttalelse som ble lagt ut på sangerens offisielle Facebook-side.

- Vi er knust over den nylige kreftdiagnosen til vår eldste sønn Noah, som for øyeblikket får behandling i USA. Vi har alltid snakket åpent om viktigheten av familie og kjærligheten vi har for barna våre. Luisana og jeg har satt karrierene våre på vent for å bruke all vår tid og oppmerksomhet for å hjelpe Noah å bli frisk igjen, sto det i uttalelsen.

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

Et innlegg delt av Michael Bublé (@michaelbuble)

Takket for støtten

For å ta imot National Arts Centre-prisen i Ottawa i går, viste Bublé seg offentlig for første gang siden fansen fikk den triste beskjeden. Det skriver kanadiske RDN News.

- Jeg står her utrolig ydmyk over at jeg får være en av deres musikalske representanter og at dere har gitt meg denne æren i en tid som har vært emosjonelt vanskelig for familien, sa Bublé i sin tale da han mottok medaljen fra generalguvernør David Johnston.

- Jeg takker dere for kjærligheten og støtten dere har gitt meg og for stoltheten jeg blir fyllt med hver gang jeg får stå på scenen og si, «Jeg heter Michael Bublé og jeg er kanadisk.»

This is how the new tour begins. Off to rehearsals. We're coming to a city near you !!! #getready #2017 #mbtour

Et innlegg delt av Michael Bublé (@michaelbuble)

Om kona Luisana og sønnene Noah (3) og Elias (1), foreldrene og søstrene sa han at ord ikke kunne beskrive hva han føler for dem.

- «Jeg elsker dere» er ikke nok, fordi det jeg føler er mye sterkere.

Optimistisk fremtid for sønnen

Michael Bublé avlyste sin opptreden på BBC Music Awards i desember, før han også trakk seg fra rollen som vert for både Brit Awards i februar og Juno Awards i april, ifølge People.

Etter at han trakk seg unna rampelyset i fjor høst, har tobarnsfaren kun uttalt seg om sønnens sykdom én gang før onsdagens opptreden.

Celebrating this birthday with my favorite people !! Memories are made of this. #family #41 #starwars

Et innlegg delt av Michael Bublé (@michaelbuble)

I februar skrev han på Facebook at sønnens tilstand er forbedret, og at han mest sannsynlig vil bli frisk i fremtiden.

- Vi er så takknemlige for å kunne si at sønnen vår Noah har blitt bedre under behandlingen, og legene er veldig optimistiske om fremtiden til den lille gutten vår. Han har vært modig gjennom hele prosessen og vi blir inspirert av motet hans. Vi takker Gud for styrken han har gitt oss, skrev han i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

På en pressekonferanse i Buenos Aires i april, ga kona Luisana pressen en oppdatering på sønnens tilstand.

- Det er vanskelig for meg å snakke om dette. Det er veldig nytt og jeg er fremdeles litt sensitiv rundt temaet. Min sønns bedring er en lang prosess som dere alle vet, og han må fortsette med rutinesjekker. Men vi er veldig glade og vi gleder oss til å tenke på fremtiden, til å se barna våre vokse, skal hun ha sagt ifølge People.

Bublé og kona har to barn sammen, hvor den yngste, Elias, ble født i januar i fjor. Paret ble forlovet i 2009, og to år seinere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires.

LES OGSÅ: Bygger spesialrom til sin kreftsyke sønn