Viste seg endelig sammen

Superstjernenen Kim Kardashian og Kanye West skjuler ikke lenger forelskelsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ryktene om en het romanse har lenge svirret rundt realitystjernen Kim Kardashian (31) og rapperen Kanye West (34). Kim har tidligere nektet for at de to har et forhold, men nylig startet ryktene igjen da paret kom ut av Kanyes leilighet i New York.

Kardashian gikk ut i blitsregnet først, tett etterfulgt av musikeren. Flere medier la også merke til at Kim hadde det som kan minne om et sugemerke på siden av halsen, noe flere har tatt som et ekstra tegn på romansen.

Ingen av stjernene har så langt bekreftet forholdet, som skal ha blomstret opp igjen etter en tid fra hverandre. For noen måneder siden påsto Wests eks-kjæreste modellen Amber Rose at Kanyes flørt med Kim ødela forholdet deres. Kanye innrømmet også nylig romansen da han skrev om den i sin nye låt «Theraflu».

- Jeg innrømmer at jeg forelsket meg i Kim. Rundt den tiden hun forelsket seg i ham. Men det er greit babygirl, gjør det du må. Heldigvis ba jeg ikke Jay sparke ham fra laget.

Mannen Kim forelsket seg i er basketballstjernen Kris Humphries, som hun var gift med i 72 dager. Kanye referer også til Jay-Z som eier deler av Humphries lag New Jersey Nets.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg dater ikke i det hele tatt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer