Viste rumpa til fansen

Justin Bieber blottet seg på Instagram.

NETTSPØK: Justin Bieber skal ha lagt ut bilde for å spøke med manageren sin, men noen medier spekulerer i om han gjorde det for å hevne seg på eks-kjæresten Selena Gomez.  Foto: Fame Flynet
NETTSPØK: Justin Bieber skal ha lagt ut bilde for å spøke med manageren sin, men noen medier spekulerer i om han gjorde det for å hevne seg på eks-kjæresten Selena Gomez. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Justin Bieber (18) er vant til å utlevere seg på sosiale nettsteder som Twitter, Instagram og Facebook, men nylig avslørte han kanskje litt mye av det gode. 

Lørdag la popstjernen ut et bilde som var mye frekkere enn normalt. Det var nok mange unge fans som fikk sjokk da de så sitt store idol posere med buksen nede.

Justin er iført sort t-skjorte, caps og solbriller og drar ned buksen og boxershortsen og viser rumpa, mens han ser seg over skulderen og flørter med kamera. 

Kort tid senere ble bildet slettet, men det hadde allerede spredt seg over hele verden. 

Det hele er antagelig ment som en spøk myntet på 18-åringens manager Scooter Braun, som skrev om nakenstuntet på Twitter. 

- Viste Bieber nettopp rumpa til meg??

Og senere:

- Som en spøkefugl er det klart at man må man respektere en annen god spøk.  

Det er ikke første gang Justin har eksponert seg på Twitter. I november la han ut et bilde av magemusklene sine, som umiddelbart fikk tusenvis av likes.

- Jeg har trent på treningssenter, og blir større og større. Prøver å være sexy for jentene, sa han den gangen.

Nylig ble det slutt mellom Justin og Selena Gomez. Det er andre gangen på kort tid at de to gjør det slutt, og kanskje prøver Justin nå å tiltrekke seg enda mer oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.  

Enkelte nettsteder spekulerer i om Justin tok bildet for å hevne seg på Selena, som nylig ble koblet til en ny mann.  
LES OGSÅ: - Helt slutt mellom Justin og Selena?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer