Viste rumpa på Oscar-fest!

Den aldrende popstjernen skjemte ut tenåringsdatteren på den røde løperen.

TOK EN GAGA: Popstjernen Madonna viste frem det meste på Vanity Fair-festen etter Oscar-utdelingen søndag. Kanskje hun var inspirert at Lady Gaga, som ofte viser seg uten bukse?   Foto: All Over Press
TOK EN GAGA: Popstjernen Madonna viste frem det meste på Vanity Fair-festen etter Oscar-utdelingen søndag. Kanskje hun var inspirert at Lady Gaga, som ofte viser seg uten bukse? Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den årlige Oscar-utdelingen i Hollywood er en anledning for både fulltreffere og flauser på kjolefronten.

Men det finnes også stjerner som går lenger enn å bare irritere motekritikerne på den røde løperen - de velger å sjokkere i stedet. Og det var nettopp dét Madonna (52) gjorde på Vanity Fair-festen etter den prestisjefylte Oscar-utdelingen natt til mandag:

Popstjernen poserte villig for fotografene i en gjennomsiktig blondekjole som viste halve rumpa hennes, mens datteren Lourdes Leon (14) holdt på å dø av skam.

Daily Mail beskriver antrekket som «tacky» - ikke rart da den svært avslørende kjolen var kombinert med både nettingstrømper og sorte platåsko i lakk.

Madonna er viden kjent for sin utrolig veltrente kropp, og på den røde Vanity Fair-løperen gjorde hun tilsynelatende sitt beste for å stjele oppmerksomheten fra sin vakre, unge datter:

- Mamma, må du?! Du sier jo alltid at jeg skal oppføre meg som en voksen, skal 14-åringen fortvilet ha sagt til pop-moren hver gang 52-åringen sviste frem sin stålrumpe for fotografene, skriver Daily Mail. 

Den aldrende popstjernen er opptatt av å holde seg så ung som mulig - så kanskje dette pinlige kjolevalget var inspirert av trusestuntene til et noe yngre popikon? Lady Gaga (24) ble i hvert fall observert i New York forrige uten bukser på seg...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å slanke seg