Viste rumpa på bytur

Realitystjernen Brandi Glanville på grøftefylla i Hollywood.

SEOGHØR.NO:  Realitystjernen Brandi Glanville (40), kjent fra TV-serien «The Real Housewives of Beverly Hills», har ikke hatt den beste uken i sitt liv. Kun to dager etter hun angivelig skal ha møtt og konfrontert eksmannen Eddie Cibrian og hans kone LeAnn Rimes, måtte Brandi bæres ut av en Hollywood-restaurant etter litt for mye å drikke.

Realitystjernen viste frem sitt svarte undertøy da hennes hudfargede kjole ble heiset opp da hennes venn prøvde å forhindre at Glanville skulle falle overende på vei ut til taxien.

Tobarnsmoren så veldig beruset ut mens hun hang rundt skulderen til den uidentifiserte mannen, som gjorde alt han kunne for at Brandi skulle komme seg helskinnet ut til den ventende bilen.

Tidligere samme kveld hadde Brandi skrevet på Twitter at hun ikke var sikker på om hun orket enda en kveld ute på byen.

- Middag med min homofile venn fra Texas, Kevin, men mamma er så sliten!!! Jeg skulle ha hatt mine barns energi på flaske.

Tirsdag morgen innrømmet Brandi at hun nok hadde fått i seg et par drinker for mye. 

- Jeg ble full med mine homofile venner. Det er ikke snakk om drap. Alle bare fortsatte å sende oss drinker. Jeg prøvde bare å være høflig, skrev hun på Twitter dagen etter fylleskandalen.

Brandi hevder at opptrinnet ikke har noe med møtet med eksmannen og popstjernen LeAnn Rimes å gjøre, men det er ikke til å komme bort fra at forholdet mellom de tre kunne ha vært bedre.

Skittentøysvasken - som startet etter at LeAnn og Eddie forlot hver sin partner for å bli sammen i 2009 - nådde et foreløpig bunn-nivå, da Brandi før jul hevdet at LeAnn kopierer alt hun gjør.

Nå har imidlertid LeAnn gitt Brandi Glanville - som er kjent fra realityserien «Real Housewives» - et nytt stikk i siden.

Etter at hun avslørte at hun planlegger å flytte inn i et stort herskapshus med Eddie, har LeAnn fått enda bedre kontakt med de to barna Eddie fikk med Brandi mens de var gift.

Tidligere denne uken avslørte Brandi på sin Twitter-side at hun blir fysisk uvel av å høre sønnene Mason (9) og Jake (5) snakke om den forestående flyttingen. 


- Jeg er glad for at guttene mine skal bo i et luksushus, men jeg får lyst til å kaste opp i munnen min og svelge, hver gang jeg hører om det.


LES OGSÅ:  Rømte til Mexico med elskeren