Viste rumpa i Roma

Madonna nekter å bøye seg for naken-kritikken. Se video!

FARGESPRAKENDE SHOW: Madonna sparte ikke på noe da hun stod på scenen i Roma. 15. august kommer hun til Norge.  Foto: Stella Pictures
FARGESPRAKENDE SHOW: Madonna sparte ikke på noe da hun stod på scenen i Roma. 15. august kommer hun til Norge. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under en uke etter at hun blottet brystet under en konsert i Istanbul, ga Madonna fansen ny ny lettkledd overraskelse i Roma tirsdag.

Til tross for at mange Twitter-brukere slaktet 53-åringens puppestunt, nekter artisten å endre på sitt frekke show, som begge ganger har kommet under fremføringen av låten «Human Nature».

Også denne gangen har stuntet ført til mange negative kommentarer på Twitter.

«Hun kan være helt naken innen turneen hennes kommer til USA. Advarsel: Bildene kan svi øynene dine», skriver den amerikanske TV-programlederen Rob Shuter.

«Ugh Madonna viste rumpa i Roma. Beklager bestemor, du er for gammel», legger en bruker som kaller seg «Anda|Lady Gaga» til.

15. august står Madonna på scenen i Telenor Arena i Bærum. Om den populære artisten planlegger et liknende nakenstunt da, er imidlertid ikke kjent...
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det flaueste og kvalmeste i musikkhistorien?


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer