VISTE RINGEN: Festen i New York var første gang Mulligan viste fram gifteringen, etter at hun giftet seg med Marcus Mumford i april. Foto: Stella Pictures
VISTE RINGEN: Festen i New York var første gang Mulligan viste fram gifteringen, etter at hun giftet seg med Marcus Mumford i april. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste ringen for første gang

Carey Mulligan strålte etter bryllupet.

Publisert
SEOGHØR.NO: I slutten av april giftet skuespilleren Carey Mulligan (26) seg med rockekjæresten Marcus Mumford (25) i England.

Mandag viste Mulligan seg for første gang under et offentlig arrangemant etter bryllupet, og skuespilleren strålte på den røde løperen.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Det var under Met. Art-gallaen Mulligan viste seg fram, og fotografene fikk tatt bilder av gifteringen til den nygifte stjernen.

«Hun glødet som nygift og strålte på den røde løperen i en paljettkjole fra Prada», skriver britiske Daily Mail.

26-åringen lot tilbehøret være enkelt, slik at ingenting tok oppmerksomheten vekk fra den skinnende kjolen.

- Jeg føler meg beæret over å kunne ha på meg denne kjolen, skal stjernen selv ha sagt da hun var på den røde løperen.

Det hevdes også at Mulligan hadde på seg en Prada-kjole da hun giftet seg, men opplysningene er ikke bekreftet fra hovedpersonen selv.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Giftet seg i stjernespekket låvebryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer