Viste puppene på Halloween

Lady Gaga kledde seg ut som en hasjplante.

FREKK: Lady Gaga hadde kun noen glitrende blader på brystene da hun kledde seg ut som marijuana på en Halloween-fest. Artisten har flere ganger fortalt at hun røyker hasj når hun lager musikk.  Foto: Lady Gaga/Twitter
FREKK: Lady Gaga hadde kun noen glitrende blader på brystene da hun kledde seg ut som marijuana på en Halloween-fest. Artisten har flere ganger fortalt at hun røyker hasj når hun lager musikk. Foto: Lady Gaga/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lady Gaga er kjent for å sjokkere, og det kom ikke som en stor overraskelse at sangeren valgte et spesielt og lettkledd Halloween-kostyme.  

Gaga kledde seg nemlig ut som marijuana-planten. 

- Så jeg var hasj på Halloween. Beste kostyme noen gang, det var så gøy. Prinsesse høy, cannabisdronningen, skrev popstjernen på Twitter. 

Gaga dekket såvidt brystene med det som skulle være grønne blader. Hun hadde også grønt skjørt og grønt hår. På et bilde står hun med en stor cannabis-røyk i munnen.

Det har aldri vært noen hemmelighet at sangeren røyker hasj. Da hun holdt konsert i Amsterdam kastet en fan en marijuana-sigarett på scenen og Gaga fyrte opp. 

I TV-programmet «60 Minutes» fortalte hun at hun alltid ruser seg når hun lager ny musikk.

Det dristige antrekket avslørte også at stjernen har slanket seg. Nylig fortalte hun at hun hadde lagt på seg flere kilo, og måtte forsvare vekten sin i media. Nå ser det derimot ut til at Gaga nærmer seg den tidligere vekten sin. 

I et nytt intervju med magasinet Stylist kritiserer popstjernen pressen for å fokusere på vekten hennes. 

- Da jeg hørte at det var på nyhetene der de snakker om krig og økonomi og valget tenkte jeg «dette er bare latterlig». Jeg mener hva slags eksempel er det for unge jenter som sitter hjemme? Jeg tenkte at jeg bryr meg ikke om de synes jeg er tykk, for å være ærlig la jeg på meg 13 kilo. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har vi ikke sett denne kjolen før?   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer