Viste muskler på stranden

TV-kjekkasen David Duchovny har rundet 50, men holder formen.

FIN ETTER FEMTI: David Duchovny viste gjerne frem sin veltrente kropp på stranden.  Foto: Stella Pictures
FIN ETTER FEMTI: David Duchovny viste gjerne frem sin veltrente kropp på stranden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-kjekkasen David Duchovny (51) kjent fra blant annet «Californication», er godt voksen, men har kroppen til en langt yngre mann.

Da han nylig slappet av med en dukkert i Malibu viste han hvorfor han flere ganger har havnet på listen over verdens kjekkeste menn. Det er tydelig at 51-åringen bruker mye tid på treningssenteret.

Duchovny elsker å trene og har flere ganger testet sin fysiske styrke i triatlon. Han spiller også basketball og jogger, svømmer og trener yoga regelmessig. TV-stjernen har også et strengt kosthold og var lenge vegetarianer.

51-åringen har de siste årene hatt det turbulent på hjemmebane. David avslørte at han var avhengig av sex og har to ganger separert seg fra konen Tea Leoni. Paret har nå funnet tilbake til hverandre og bor sammen med barna i et strandhus i California.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Duchovny var utro i årevis  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer