Viste muskler på fotballbanen

Jennifer Lopez koste seg med kjæreste, barna og amerikansk fotball i Puerto Rico.

GANGNAM STYLE: Superstjernen dro igang en gangnam style-session med kjæresten, og de andre på laget hennes, da hun gjestet Hiram Bithorn Stadium i San Juan, Puerto Rico bittelille julaften. Foto: FameFlynet
GANGNAM STYLE: Superstjernen dro igang en gangnam style-session med kjæresten, og de andre på laget hennes, da hun gjestet Hiram Bithorn Stadium i San Juan, Puerto Rico bittelille julaften. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjerne Jennifer Lopez (43) kan mer enn å synge fengende toner - bittelille julaften viste hun muskler og sporty innsats på fotballbanen i Puerto Rico.

Det var i anledning et veldedighetsarrangement, hvor overskuddet gikk til ofrene etter stormen Sandy som herjet USA tidligere i år, at skjønnheten tok med seg sin 18 år yngre kjæreste Casper Smart (25), og hennes to tvillingbarn Emme og Max (4) - som, hun har med eksmannen Marc Athony (44) - på det sporty førjulseventet.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Jennifer Lopez fikk også tid til å holde konsert i eksotiske Puerto Rico, som foreldrene hennes kommer fra. Til tross for at hun og Athony er skilt, har paret valgt å beholde vennskapet - og dukket opp på scenen og gjorde en duett med sin tidligere kone.

Hennes unge kjæreste Chris Smart er forøvrig back up-danser for popstjernen, og kjekkasen kommer svært godt over ens med tvillingbarna Emme og Max.

Se flere bilder fra Jennifer Lopez' sporty dag i bildeserien nederst i saken!LES OGSÅ: Jennifer Lopez er såret over sparken-anklager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer