Viste muskler på badeferie med barna

Filmkjekkasen Hugh Jackman vekket oppsikt på familieferie i Spania.

BARSK STJERNE: Hugh Jackman viste frem sin muskuløse kropp på stranden i Barcelona.  Foto: FameFlynet Norway
BARSK STJERNE: Hugh Jackman viste frem sin muskuløse kropp på stranden i Barcelona. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hugh Jackman (43) er kjent som en av verdens mest sexy menn og nylig viste han hvorfor. «X-men»-stjernen vakte oppsikt da han tok av seg på overkroppen og viste muskler på badeferie i Barcelona.

Jackman er kjent som en lojal familiemann og med på ferien var hans 13 år eldre kone Deborra Lee-Furness (56) og barna Oscar (12) og Ava Eliot (7).                                   

Barna koste seg og lekte i vannet, og pappa Hugh var stadig i nærheten og passet på. Selv om han har en kropp mange menn misunner ham, har sexsymbolet sagt at han hater å trene.

- Jeg holder ikke ut så lenge fordi jeg er en gammel mann. Jeg trener omkring en time daglig, men det er oppkast-fremkallende økter. Virkelig forferdelig, sa han tidligere i år til nettstedet Showbizspy.com.

Jackman bare ler av at han stadig topper kåringene over mest sexy menn.

- Det er en byrde. For meg virker det litt latterlig. Problemet er at etter kåringen måtte jeg nesten pensjonere meg for derfra går det bare nedover, sier han til Yahoo.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Går ned 1,5 kilo hver dag   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer