STOLTE FORELDRE: Nick og Vanessa Lachey nyter tydeligvis livet som småbarnsforeldre, og deler gjerne sin kjærlighet til sønnen på sosiale medier. På flyplassen LAX i Los Angeles i januar strålte den lille familien sammen. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Nick og Vanessa Lachey nyter tydeligvis livet som småbarnsforeldre, og deler gjerne sin kjærlighet til sønnen på sosiale medier. På flyplassen LAX i Los Angeles i januar strålte den lille familien sammen. Foto: All Over PressVis mer

Viste kjærligheten på Valentinsdagen

Vanessa Lachey postet et nusselig bilde av seg selv og sønnen - sammen med et «kjærlighetsbrev».

SEOGHØR.NO: TV-stjernene Vanessa (32) og Nick Lachey (39), som fikk sønnen Camden (5 mnd.) i september, skyr ikke unna sosiale medier når de vil vise frem sin førstefødte.

Og på Valentinsdagen torsdag delte Vanessa sin morskjærlighet med all verden, da hun postet en «Valentinsdagbok til Camden» på hjemmesiden sin.

Innlegget inneholdt et svært søtt bilde av det lille nurket, som får et kjærlig nuss på kinnet av sin stolte mor. 32-åringen meddelte også at hun begynte å skrive dagbok til sin lille sønn mens hun gikk gravid, som Camden skal få glede av å lese når han blir eldre.

Den ferske mammaen hadde derfor laget et lite «kjærlighetsbrev» til ham den 14. februar, som hun også postet et bilde av.

«Denne Valentinsdagen er du bare fem måneder gammel, men jeg føler at jeg har elsket deg for alltid», begynner det personlige brevet.

Det er neppe tvil om at stjerneparets sønn kommer til å oppleve mange kjærlighetsfylte valentinsdager fremover!

LES OGSÅ: - Jeg ønsket ikke å leve lenger