Viste kjærligheten på scenen

Det rocka ekteparet klinte til foran publikum.

SØT MUSIKK: Gwen Stefani opptrådte lørdag sammen med ektemannens band Bush i California. Popstjernen og Gavin Rossdale, som har vært gift i et tiår,  ser virkelig ut til å være svært forelsket. Foto: All Over Press
SØT MUSIKK: Gwen Stefani opptrådte lørdag sammen med ektemannens band Bush i California. Popstjernen og Gavin Rossdale, som har vært gift i et tiår, ser virkelig ut til å være svært forelsket. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Spiller på samme strenger!

Popartist Gwen Stefani (43) er lykkelig gift med musiker Gavin Rossdale (47), og lørdag kveld fikk de to sjansen til virkelig å vise frem sin kjærlighet i Gibson Amphitheatre.

Det rocka ekteparet, som giftet seg i 2002, opptrådte på scenen sammen under den årlige julekonserten til radiostasjonen KROQ i Universal City, California.

Stilsikre Stefani stilte i rutete punk-bukser og en sexy, gjennomsiktig bluse som fremhevet hennes veltrente midje. Ektemannen, som er vokalist i det britiske bandet Bush, viste også muskler i en tofarget singlet.

Det flotte paret strålte mot hverandre mens de sang duett i sine matchende antrekk i rødt, sort og hvitt. Begge smilte bredt og så ut til å more seg stort sammen på scenen, som de delte med Rossdales gjenforente band.

Før opptredenen var omme, rakk de også å gi hverandre et inderlig kyss på munnen. Noen har tydeligvis kommet i skikkelig julestemning allerede!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selger klærne sine for å få penger   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer