Viste kjærligheten på badeferie

Cesc Fabregas feiret EM-gullet med kjæresten.

I VANN: Også i vannet kysset det forelskede paret. Foto: All Over Press
I VANN: Også i vannet kysset det forelskede paret. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Den spanske fotballstjernen Cesc Fabregas (25) tok med seg kjæresten, Daniella Semaan, på ferietur til Italia etter at EM-gullet var sikret.

25-åringen og Semaan klarte ikke å holde fingrene fra hverandre i varmen i Porto Cervo, og kysset både i vannet og på land.

«Mens paret avkjølte seg i havet, viste den vakre brunetten frem sin misunnelsesverdige figur i bikinitopp og underdel som ikke matchet», skriver britiske Daily Mail.

Det forelskede paret brydde seg ikke om fotografene, og Fabregas holdt rundt sin kjære stort sett hele tiden.

Fabregas er neppe den mest populære mannen i Italia for tiden, etter at han nylig var med på å slå nettopp Italia i finalen i fotball-EM i Polen og Ukraina.

Det til tross: Stjernen bar stolt sin røde badeshorts, samme farge han hadde på seg i finalen, der Italia ble knust 4-0.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Het flørt i svømmebassenget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer