Viste hva hun hadde under Golden Globe-kjolen

Lena Dunham overrasket Instagramfansen med toppløsbilde - men brukte hemmelig triks for å unngå å havne i samme felle som Rihanna.

VISTE HVA HUN HADDE UNDER KJOLEN: Lena Dunham overrasket fansen sin, ved å posere toppløs på Instagram før hun dro på søndagens Golden Globe-fest. Foto: All Over Press
VISTE HVA HUN HADDE UNDER KJOLEN: Lena Dunham overrasket fansen sin, ved å posere toppløs på Instagram før hun dro på søndagens Golden Globe-fest. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lena Dunham (28) er kjent for å overraske, og «Girls»-stjernen gjorde ikke noe unntak under oppladningen til nattens Golden Globe-utdeling i Los Angeles.

Før hun ankom den røde løperen i en rød kjole fra designer Zac Posen, tilbragte hun dagen med sin venninne , «Girls»-produsenten Jenni Konner.

#FREETHENIPPLE cover. @lenadunham

Een foto die door campsucks is geplaatst op

Og det var venninnen som fikk Lena til å posere toppløs på sin Instagram-side.

Men komikeren hadde tatt forholdsregler for å unngå at hun skulle bryte Instagrams  regler mot å vise nakenhet.

«Free the nipple cover @lenadunham» skriver Jenni i en melding til bildet.

BLE SENSURERT: Denne forsiden førte til at Rihanna ble midlertidig fjernet fra Instagram, etter at hun delte det i mai. Foto: Faksimile
BLE SENSURERT: Denne forsiden førte til at Rihanna ble midlertidig fjernet fra Instagram, etter at hun delte det i mai. Foto: Faksimile Vis mer

Popstjernen Rihanna opplevde i mai å bli stengt ute fra den populære nett-tjenesten etter at hun hadde delt bilder av seg selv, som viste både hennes bryster og rumpe.

Lena Dunham har imidlertid klistret teip-biter på brystvortene på sitt bilde for å unngå at Instagram skal kunne hevde at hun er helt toppløs.le

Og trikset ser ut til å ha virket. Bildet ligger fortsatt ute på Konners Instagram-side.

Teksten viser også til «free the nipple»-aksjonen, som krever at kvinner skal kunne gå toppløse på samme måte som menn.

Aksjonen har blitt støttet av kjente kvinner som Miley Cyrus, Rumer Willis og talkshow-verten Chelsea Handler.

Dukket opp med ny ring

This jacket= my most beloved vintage find of 2014 @thebeardedladystore

Een foto die is geplaatst door Lena Dunham (@lenadunham) op

For to uker siden vakte Dunham oppsikt på Instagram av en helt annen årsak, da hun dukket opp med en ny ring på fingeren.

Det hele fikk forlovelsesryktene til å rase. Men Dunham svarte på ryktene da hun ankom sesongpremieren av «Girls» mandag kveld sammen med Jenni Konner, som er seriens produsent, og Dunhams gode venn.

- Vi har vennskapsringer. Vi går med dem på den fingeren av en eller annen grunn. Det er den fingeren ringene passer på, sa Konner til People.com.

[views:embed:node_embed:block:76772]

Dunham på sin side forstår ikke oppstyret.

- Det er morsomt fordi jeg har en ring som jeg fikk av kjæresten min. Den har jeg på høyrehånden, men ingen bryr seg om den. Selv om det er en diamant. Så alle var sånn: La oss ignorere diamanten og fokusere på den andre ringen. Jeg tenkte at det måtte ha vært en rolig nyhetsdag, sier hun.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på forlovelsesryktene