Viste han frem penis?

George Clooney skal ha satt briller på penis på en fest. TV-stjernen Roseanne Barr hevder at hun har bilde av opptrinnet...

Publisert
Sist oppdatert

Lang nese...


Oscarnominerte George Clooney (44) avviser at det finnes bilder av hans edlere deler - med briller på...


TV-stjernen Roseanne Barr (53) har fortalt at de to en gang ble så fulle sammen at hun fikk et foto av hans penis. Bildet som viser Clooneys penis (med briller på...)  skal i flere år ha hengt på Roseannes kjøleskap. George hadde sin første store rolle som Booker Brooks i Barrs egen komiserien "Roseanne".


- Vi var fulle alle sammen etter sending. John Goodman tok bilde av George naken, med Groucho Marx-briller over hans private deler. Bildet endte opp som pynt på kjøleskapet mitt, har Roseanne fortalt.


Men Clooney påstår at Roseanne fantaserer...


- Historien er delvis sann. Det var et morsomt partytricks i unge år. Jeg kalte opptrinnet "The Face". Men jeg var allerede da såpass kjent at jeg aldri ville gjort noe sånt i Roseannes selskap. Jeg må ha fortalt henne historien så godt at hun tror hun opplevde det selv, sier Clooney.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer