STRÅLTE: Cheryl Cole strålte på den røde løperen i Cannes. Foto: STELLA PICTURES
STRÅLTE: Cheryl Cole strålte på den røde løperen i Cannes. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Viste frem «usynlig» undertøy

Skjønnheten stjal oppmerksomheten på den røde løperen.

Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Sangstjernen Cheryl Cole (26) stjal oppmerksomheten på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes lørdag, i en vakker Versace-kjole.

«Girls Aloud»-sangeren var et naturlig midtpunkt da hun viste seg frem på premieren av den algeriske filmen «Outside The Law».

Og selv om kjolen til Cheryl hadde høy splitt og viste mye hud, virket det som om stjernen, som for ikke lenge siden gjestet Norge, forsøkte å beskytte enkelte deler av kroppen med hudfarget, og nærmest usynlig undertøy.

Sammen med Cole på den røde løperen var «The Gossip»-sanger Beth Ditto og den franske skuespilleren Mathilda May.

Britiske Daily Mail kritiserer Cheryl for valget av premiere hun dukket opp på, og kaller det hele «et veldig spesielt sted å vise seg», men unnskylder det med at hun for tiden gjør alt for å bygge profil i Europa, i forkant av hennes soloalbumslipp, «3 Words».

Tidligere denne uken opptrådte sangstjernen for smykkekjeden «De Grisgono». For en halvtimes opptreden mottok stjernen svimlende 2.5 millioner kroner.

«Cheryl skal ikke ha sett selve filmen, men valgte heller å gå ut og spise før hun gjestet en fest som ble arrangert av gruppen Black Eyed Peas på en luksusyacht», skriver den britiske tabloidavisen.

Cole har tilbrakt svært mye av den siste tiden sammen med Will.I.Am fra den populære gruppen, og det har blitt spekulert heftig i om han er Coles nye kjæreste, spesielt etter at han fortalte at han synes Cheryl er den vakreste kvinnen i hele verden.

Og selv om de to ble observert flørtende og dansende tidligere denne uken, har de likevel slått tilbake mot ryktene, i hvert fall enn så lenge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Cheryls bror arrestert for postran

HØY SPLITT: Girls Aloud-sangeren viste fram beina. Foto: STELLA PICTURES
STJAL OPPMERKSOMHETEN: Ingen tvil om at Cheryl Cole var mat for paparazziene. Foto: STELLA PICTURES
DETALJER: Grå neglelagg for anledningen. Foto: STELLA PICTURES
VISTE TATOVERINGEN: Den høye splitten gjorde at tatoveringen på låret var synlig. Foto: STELLA PICTURES
VAKKER: Cheryl Cole blir ofte sett på som en av verdens vakreste kvinner. Foto: Stella Pictures
NYTT PAR?: Det spekuleres i om rapperen Will.I.Am er Cheryl Coles nye flamme. Foto: STELLA PICTURES