GJENNOMSIKTIG «The A-Team»-stjernen Jessica Biels røde aftenkjole ble gjennomsiktig i blitzregnet... Foto: All Over Press
GJENNOMSIKTIG «The A-Team»-stjernen Jessica Biels røde aftenkjole ble gjennomsiktig i blitzregnet... Foto: All Over PressVis mer

Viste frem undertøyet i sexy kjole

Hollywoodstjernens premiere-antrekk overlot lite til fantastien.

SEHER.NO: Hollywood-skjønnhet Jessica Biel (28) har tilbragt de siste ukene med å reise rundt i Europa for å promotere sin nye actionfilm «The A-Team».

Men selv om den glamorøse 28-åringen begynner å bli godt vant til å tre ned den røde løperen, hender det hun går på en liten mote-smell.
 
Og under tirsdagens premiere i London skjedde nettopp dét, skriver Daily Mail.

Iført en sexy rød aftenkjole fra Giambattista Valli, strålte Jessica sammen med skuespillerkollegene Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copely og Quinton Jackson.

Men selv om 28-åringen så svært vakker ut i den lekre chiffon-kreasjonen, hadde hun nok glemt det sterke lyset fra de mange kameraene og lampene som omringet løperen.

I blitzregnet ble nemlig kjolen til Biel helt gjennomsiktig, og skuespillerinnens svarte undertøy ble godt synlig for de fremmøtte fansene.

Med sin flotte figur, som er resultat av et intenst treningsregime, trengte imidlertid ikke Jessica å bekymre seg noe særlig for dette.
 
Og skjønnheten, som er kjæreste med popstjernen Justin Timberlake,  tok undertøys-«blottingen» med et stort smil.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ:  - Jeg elsker potetgull og burgere