Courteney Cox:

Viste frem ukjente søstre

«Friends»-stjernen inviterte storesøstrene til en glamorøs opplevelse i Hollywood.

SJELDEN TRIO: Virginia, Courteney og Dorothy storkoste seg sammen etter seremonien. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB
SJELDEN TRIO: Virginia, Courteney og Dorothy storkoste seg sammen etter seremonien. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det var en stor dag for «Venner for livet»-stjernen Courteney Cox (58) da hun ble hedret på Hollywood Walk of Fame.

Ikke bare fikk hun sin egen stjerne i fortauet, hun fikk også dele det gjeve øyeblikket med sine nærmeste venner og familiemedlemmer.

Ekstra stas var det å ha av med to personer som frem til nå har holdt seg langt unna rampelyset: storesøstrene Virginia og Dorothy!

De lever et heller anonymt liv med familiene sine, akkurat slik de ønsker å ha det. Men da de ble invitert til å delta på lillesøsterens store dag stilte de selvsagt opp for å støtte henne.

Mirakeldatter

En annen som var en selvskreven gjest var Courtneys datter Coco (18), som hun har med skuespilleren David Arquette (51).

Hollywood-stjernen har et spesielt nært forhold til datteren, som kom til verden etter hele syv spontanaborter.

Fra første rad lyttet Coco til morens takketale, som langt på vei var viet nettopp henne. Courtney takket nemlig datteren for at hun hver dag minnet henne på hva som var viktig i livet.

- Du står i ditt eget lys, og du skinner. Jeg er så glad i deg og stolt av deg, sa Courteney i den rørende talen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer