Viste frem ukjent talent på direkten

Komiker Odd-Magnus Williamson fikk alle til å måpe da han plettfritt rappet Eminem-låta «Rap God» under morgenshowet til radiokanalen NRJ. Se video her!

SEOGHØR.NO: Moromannen Odd-Magnus Williamson (34), som også går under kallenavnet «Odda», har bevist at han har flere talenter.

34-åringen gjorde ikke bare stor suksess i humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen» for noen år tilbake, men i filmen «Kon-Tiki» beviste han at han også er en erfaren skuespiller.

Da han og komiker-kompisen Henrik Thodesen (34) onsdag gjestet morgenshowet til radiokanalen NRJ, ble han utfordret av Thodesen til å opptre rap-låten «Rap God» av Eminem på direkten.

- Det er såpass flaut, så det synes jeg du skal gjøre, sier Thodesen for å få igang kompisen.

Williamson tviler lenge før han til slutt forsikrer lytterne om at han har brukt lang til på å pugge teksten.

Etter han har rappet låta i hurtig tempo, får han stående jubel og latter fra programlederne Stian Røste, Marte Bratberg og Petter Pilgaard.

- Wow, roper den glade gjengen i kor.

DUO: Henrik og Odda er ikke bare kolleger, men også bestekompiser.  Foto: NTB scanpix
DUO: Henrik og Odda er ikke bare kolleger, men også bestekompiser. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bestekompiser

Odda og Henrik har vært nære venner i mange år, og sammen hadde de stor suksess som rollefigurene Tina & Bettina, som i 2012 ble til filmen «Tina & Bettina - The Movie».

Guttene har også premiere med showet «En helt vanlig dag» den 15. september. 

Henrik var selvsagt på plass da Williamson i slutten av mai giftet seg med Tinashe Bakasa Roll. 

Vielsen fant sted på Angst Bar i Oslo sentrum, før gjestene og brudeparet gikk i prosesjon til utestedet Stratos på Youngstorget.

I et intervju med bladet Mann avslørte Williamson nylig hva han gråt mest av i bryllupet, og det var talen til bestekameraten, Henrik Thodesen.

- Han holdt dessuten den aller mest rørende og fine talen. Ja, sammen med bruden, selvsagt. Det var Henriks tale jeg gråt mest av. Den hadde voldsom impact. Veldig rørende, ass, røpet han til bladet.

RØRT: - Jeg knakk helt sammen selv da jeg holdt den, sier Thodesen om talen han holdt i bryllupet til Odda og Tinashe.  Foto: NTB scanpix
RØRT: - Jeg knakk helt sammen selv da jeg holdt den, sier Thodesen om talen han holdt i bryllupet til Odda og Tinashe. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hadde lite kontakt med pappa etter skilsmissen