<strong>SLIKKER SOL:</strong> Kjekkasen Ricky Martin koser seg i varmere strøk sammen med sønnene sine.  Foto: Instagram
SLIKKER SOL: Kjekkasen Ricky Martin koser seg i varmere strøk sammen med sønnene sine. Foto: Instagram Vis mer

Viste frem tvillingsønnene

Se sangstjernen Ricky Martins private feriebilder fra Puerto Rico!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For syv år siden ble latinokongen Ricky Martin (44) far til tvillingguttene Matteo og Valentin (7) ved hjelp av surrogatmor. 

«Livin' La Vida Loca»-sangeren har ikke lagt skjul på at han elsker tilværelsen som alenepappa

- Jeg har ikke en barnevakt. Jeg gjør dette alene fordi jeg ikke har lyst til å gå glipp av et eneste øyeblikk, har han tidligere fortalt bladet People.

Har fremdeles drømmekroppen

Den siste uken har den lykkelige tobarnsfaren og sønnene hatt noen late dager i sol og varme i Culebra i Puerto Rico, og Martin har delt flere bilder fra badeferien i sosiale medier.

Det er ikke ofte 44-åringen viser frem de to 7-åringene, men under den idylliske ferien har han gjort et unntak. 

- Med sønnen min i sola, skrev han til ett av bildene. På bildet sitter han og sønnen i hver sin strandstol ved strandkanten.

Han har også delt et søtt bilde av sønnen som rekker tunge til kameraet med ansiktet fullt av sand. 

My #life. Mi #vida

Et bilde publisert av Ricky (@ricky_martin)

Det var ikke bare sønnene som fikk skinne på Instagram-kontoen hans. Den kjekke sangstjernen la også ut et bilde av seg selv i badebuksa som beviser grunnen til at han flere ganger har toppet lister over verdens mest sexy kropper

Kom ut av skapet

I 2010 valgte Ricky Martin å bekrefte ryktene som hadde svirret rundt ham i en årrekke. På sin offisielle nettside valgte han å avsløre at han er homofil. 

I den personlige meldingen røpet han at det var farsrollen som ga ham styrke til å komme ut av skapet. 
  
- Å fortsette å leve slik jeg har gjort, vil være å ta bort den gløden som mine barn ble født med. Disse årene i stillhet har gjort meg sterkere og minnet meg på at aksept må komme innenfra. En slik sannhet gir meg kraft til å takle følelser jeg ikke visste eksisterte, skrev han ifølge People.

<strong>TRIO:</strong> Sangstjernen har tidligere innrømmet at han ikke drar noe sted uten sønnene sine. De er alltid med han når han spiller konserter eller gjør intervjuer. Foto: NTB scanpix
TRIO: Sangstjernen har tidligere innrømmet at han ikke drar noe sted uten sønnene sine. De er alltid med han når han spiller konserter eller gjør intervjuer. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Han behandler henne som en dronning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer