Viste frem tvillingene for første gang

- Kjærligheten vi føler for disse babyene, er større enn noe vi kunne drømme om.

VISTE FREM TVILLINGENE: Slik viste Mariah Carey og Nick Cannon frem sine to tvillinger for første gang på sitt nye nettsted Dembabies.com. Foto: All Over Press
VISTE FREM TVILLINGENE: Slik viste Mariah Carey og Nick Cannon frem sine to tvillinger for første gang på sitt nye nettsted Dembabies.com. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Seks måneder etter at hun ble mamma for første gang, har popstjernen Mariah Carey vist frem sine tvillinger Moroccan og Monroe for offentligheten.

Carey og hennes ektemann Nick Cannon valgte å starte et eget nettsted for å vise frem barna, istedenfor å selge bilderettighetene til et ukeblad.

- Vi ville ikke gjøre det vanlige, å stille opp for et tabloid blad (men det er ikke noe galt i det).

- Å være foreldre er den største forandringen i livene våre vi kunne forestille oss. Kjærligheten vi føler for disse babyene, er større enn noe vi kunne drømme om, skriver Mariah og Nick på sitt nye nettsted.

I et intervju i TV-programmet "20/20" lørdag avslørte Nick, som i likhet med kona er en populær artist, at han ikke håper hans egne barn blir musikere.

- Jeg vil at de skal skaffe seg en utdanning først. Samfunnet legger for mye press på underholdning og artister. I Amerika tilber vi dem som om de er kongelige, mens vi burde fokusert på lærere eller leger.

Maria - som måtte ta medisiner for å minske sjansen for spontanabort under svangerskapet, innrømmet også at graviditeten var mye mer slitsom enn hun hadde forventet på forhånd.

- Jeg skjønte ikke hva det gjør med kroppen. Det er ikke bare "du ser ikke pen ut og får en kul på magen," sa hun ifølge Daily Mail.


Se flere familiebilder i Se og Hør tirsdag.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Careys tvillinger TV-debuterer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer