Viste frem sønnen på Twitter

- Jeg elsker deg, twitrer «Snooki».

MORSLYKKE: Nicole «Snooki» Polizzi erklærte denne helgen sin kjærlighet til den tre uker gamle sønnen Lorenzo Dominic, ved å legge ut dette bildet på mikrobloggnettstedet Twitter. «I love you» var teksten til bildet. Foto: Nicole Polizzi/ Twitter
MORSLYKKE: Nicole «Snooki» Polizzi erklærte denne helgen sin kjærlighet til den tre uker gamle sønnen Lorenzo Dominic, ved å legge ut dette bildet på mikrobloggnettstedet Twitter. «I love you» var teksten til bildet. Foto: Nicole Polizzi/ Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nicole «Snooki» Polizzi (24) er vant til å by på seg selv i reality-serien «Jersey Shore». Og nå øser den nybakte mammaen av sin morskjærlighet på Twitter også.

Denne helgen la hun nemlig ut et bilde, både i svart-hvitt og i fargeversjon, av seg selv og sin lille sønn Lorenzo Dominic.
 
«Jeg elsker deg» skrev hun til bildet, som viser Snooki som ser henført på sin tre uker gamle sønn.

«Koser med Lorenzo, aaah han er den beste» twitret hun dessuten fredag.

«Snooki» og forloveden Jionni LaValle trives tydeligvis i sine nye foreldreroller, og 24-åringen har allerede funnet utstyr som gjør mammarollen enklere.

«Brystpumpe-BH'en er et mirakel. Tusen takk for at du gjør det så mye enklere» twitret hun fornøyd om BH'en lørdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Justin Bieber til sexfilm?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer