Viste frem sønnen på Twitter

- Jeg kunne stirret på dette fjeset hele dagen, twitrer kjendisjournalisten stolt.

STRÅLER SAMMEN: Stjerneparet Bill og Giuliana Rancic var i fjor gjennom en tøff tid, da hun måtte fjerne begge brystene som følge av brystkreft. Paret sier de er lykkeligere enn noensinne som foreldre. Her er de avbildet i New York forrige uke.  Foto: All Over Press
STRÅLER SAMMEN: Stjerneparet Bill og Giuliana Rancic var i fjor gjennom en tøff tid, da hun måtte fjerne begge brystene som følge av brystkreft. Paret sier de er lykkeligere enn noensinne som foreldre. Her er de avbildet i New York forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Giuliana Rancic (37), som er programleder for den amerikanske kjendiskanalen E! News, har mye å smile av om dagen. 

Etter å ha fjernet begge brystene på grunn av brystkreft i fjor, ble hun og ektemannen Bill Rancic (40) foreldre til sønnen Edward Duke (3 mnd) i august. Og det lille nurket er åpenbart den største solstrålen i de ferske foreldrenes liv.

Tirsdag la 37-åringen ut et bilde på Twitter, som viser den smørblide sønnen iført en stripete drakt med morsom hette. 
 
«Jeg kunne stirret på dette fjeset HELE dagen:)» skriver hun stolt ved siden av bildet, som er tatt mens pappa Bill holder ham.

Ekteparet har tidligere uttalt til In Touch Weekly at de aldri har vært lykkeligere og mer avslappede i livet enn de er nå.

- Jeg har alltid hørt at når man får barn, blir livet fullkomment - og det er sant. Jeg elsker barnet mitt, og jeg elsker min nye rolle, har programlederen fortalt.

Også ektemannen er svært begeistret over sønnen Duke, som kom til verden ved hjelp av surrogatmor.

- Han forandrer seg hver dag, det er helt bemerkelsesverdig å se. Og han har Giulianas smilehull!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å kommentere drapstruslene   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer