Viste frem sønnen på filmsettet

Alicia Silverstone ligger ikke på latsiden etter fødselen...

MED PÅ JOBB: Skuespiller Alicia Silverstone tok med seg sønnen på filmsettet til «Gods Behaving Badly» i Brooklyn i New York mandag. Foto: Stella Pictures
MED PÅ JOBB: Skuespiller Alicia Silverstone tok med seg sønnen på filmsettet til «Gods Behaving Badly» i Brooklyn i New York mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske filmstjernen Alicia Silverstone ble mamma for første gang, da hun fødte sønnen Bear Blu Jarecki 5. mai i år.

Men den nybakte moren har ikke ligget på latsiden etter fødselen.

Få dager etter at lille Bear Blu kom til verden, signerte «Clueless»-stjernen eksemplarer av sin nye veganske kokebok «Alicia Silverstone: The Kind Diet» hos en bokhandler i New York. Nå er hun i full gang med en ny spillefilm.

Og ettersom det ikke blir noen mammaperm på den 34-årige stjernen, tar hun like godt med seg babyen på jobb.

Mandag viste Silverstone frem sin lille sønn da hun var på vei til filmsettet til «Gods Behaving Badly» i Brooklyn i New York.

Alicia Silverstone giftet seg med Christopher Jarecki i 2005, etter å ha vært kjærester i åtte år, og det er tydelig at den travle moren nyter livet om dagen.

- Vi er forelsket alle tre! Jeg er så takknemlig for all den kjærligheten, støtte, lykkeønskninger og gode tanker dere alle har sendt meg under graviditeten min. Det har vært fantastisk, skrev Silverstone på sin blogg ifølge people.com, like etter fødselen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Vi har fått en baby