Viste frem sønnen for første gang

Vesle Noah debuterte på fotoshoot med supermodellmammaen - sju uker etter fødselen.

VISTE FREM SØNNEN: Alessandra Ambrosio sa ja til å stille opp på fotoshoot med sønnen Noah for den veldedige organisasjonen UNICEF. Foto: Pampers/UNICEF
VISTE FREM SØNNEN: Alessandra Ambrosio sa ja til å stille opp på fotoshoot med sønnen Noah for den veldedige organisasjonen UNICEF. Foto: Pampers/UNICEF Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Supermodellen Alessandra Ambrosio (31) kunne i mai juble over å ha blitt mamma for andre gang, da hun fødte sønnen Noah.

I tiden etter fødselen har Victoria's Secret-modellen holdt den lille gutten unna rampelyset - helt til nå.

Ambrosio takket nemlig ja til å stille opp med Noah og hans storesøster Anja (3) i en fotoshoot i regi av bleieprodusenten Pampers. Inntektene går til FN-organisasjonen UNICEFs arbeid  for å skaffe vaksiner til fattige barn.

- Ved å ta disse bildene hjelper vi noen av de som har det vanskelig, skriver Alessandra på sin offisielle Facebook-side, hvor hun har lagt ut flere av veldedighetsbildene.

Alessandra avslørte også at hun kun snaue to måneder etter fødselen er nesten tilbake i formen hun var før hun ble gravid.

Foreløpig er det ikke kjent når -åringen, som er forlovet med faren til Anja og Noah, Jamie Mazur, vil komme tilbake på catwalken for fullt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marissa Miller blir mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer