LYKKELIG: I april ble Malin Åkerman mor for første gang og nå deler hun et bilde av den tre måneder gamle gutten på Instagram.  Foto: Fame Flynet
LYKKELIG: I april ble Malin Åkerman mor for første gang og nå deler hun et bilde av den tre måneder gamle gutten på Instagram. Foto: Fame FlynetVis mer

Viste frem sønnen for første gang

Hollywood-stjernen Malin Åkerman nyter dagene som nybakt mamma ved bassenget.

SEOGHØR.NO: I april ble den vakre «Rock of Ages»-skuespilleren Malin Åkerman (35) mor for første gang og denne uken viste hun frem sin tre måneder gamle sønn på Instagram.

På bildet står blondinen i bikini foran et basseng med sin nye mann i armene. 

«Jeg må svømme sammen med denne vakre gutten....heldige meg!!» skrev skuespilleren under bildet. 

Den nybakte moren klemmer godt rundt sønnen og kysser ham ømt på skulderen. Bildet avslører også at 35-åringen har ligget i hardtrening og fått tilbake sin flotte figur etter fødselen. 

Akerman, som tidligere har klaget over at hun har cellulitter, har mistet babykiloene ved hjelp av trening og et strengt kosthold. Som flere andre stjerner har hun benyttet seg av et helsefirma som leverer sunn ferdiglaget mat rett på døren. Og Malin ser ingen grunn til å skjule at hun nå teller kalorier. 

«Oh yeah, mamma får kreftene tilbake! Elsker min @spisPALETA sunn mamma-diett»
twitret hun. 

- Jeg sykler og trener Pilates og går lange turer. Los Angeles er flott fordi du kan være ute hele tiden. Så det har vært en stor del av min rutine, har Malin fortalt i et intervju med bloggen Wonderwall. 


LES OGSÅ: Truseløs på filmpremiere