Michael Bublé:

Viste frem sønnen etter kreftsykdommen

- Dette er superhelten vår

STOLTE: Michael Bublé og kona Luisana Lopilatos, holdt nylig en direktesending på Instagram, hvor den tidligere kreftsyke sønnen deres, Noah, dukket opp. Reporter: Christian Wehus. Video: @Michael Bublé. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016 kom den slående nyheten om at Michael Bublés (44) eldstesønn, Noah (6), hadde blitt rammet av kreft i leveren. På tidspunktet var sønnen tre år gammel, og den kanadiske sangeren har flere ganger åpnet seg om den tøffe tiden.

- Det er smertefullt å snakke om. Han fikk diagnosen, og det var det. Hele livet mitt ble ødelagt, uttalte Bublé da han gjestet James Cordens «Carpool Karaoke» høsten 2018.

Noah har i ettertid blitt erklært kreftfri, og lever i dag som en normal seksåring.

Før helgen dukket han overraskende opp på foreldrenes direktesending på Instagram.

Stjal oppmerksomheten

Det var en litt sjenert, men nysgjerrig, seksåring som stjal oppmerksomheten under pappa Michael Bublé og mamma Luisana Lopilatos (32) direktesending fredag kveld.

Ifølge Billboard markerte dette første gang sønnen har blitt sett på skjermen siden han ble diagnostisert med kreft i 2016.

I direktesendingen, der de vekslet mellom å snakke engelsk og spansk, fortalte Bublé og kona om livet i isolasjon fra coronaviruset, og om hvordan dagene har blitt mer utydelige med tiden.

ÅRETS FORBILDE: Christine Koht ble kåret til årets forbilde under Se og Hørs kjendisgalla 2019. Video: Privat Vis mer

- Alt er det samme. I dag er fredag, nei? Den eneste forskjellen for oss når det gjelder dagene, er at på fredag, lørdag og søndag får barna sove i sengen vår, sier Bublé i videoen.

Sønnen Noah skal ha stått på sidelinjen og fulgt med, før pappa Bublé motiverte ham til å ta del i direktesendingen.

- Du kan komme og si hei. Du er alltid velkommen, kompis, sier han til sønnen, som plutselig dukker opp på skjermen.

Noah var til stede i resten av videoen, og ble også raskt et samtaleemne for de to foreldrene, som stolt viste frem sønnen. De fortalte blant annet om hvor stor inspirasjon seksåringen er i hverdagen.

- Dette er superhelten vår. Vi har to andre superhelter også, men denne gutten, han er en stor inspirasjon for oss, uttaler Bublé om sønnen.

Åpner opp

Michael Bublé og kona har også to andre barn sammen - Elias (4) og Vida (1). Det er likevel ingen tvil om at seksåringen har en spesiell plass i 44-åringens hjerte. I 2017 skrev artisten blant annet låten «Forever Now», som han ifølge Hello! Magazine aldri kommer til å spille live ettersom den er altfor emosjonell.

I et intervju med den australske avisen The Herald Sun i 2018, beskrev Bublé sønnens kreftdiagnose som «et helvete».

- Jeg forteller aldri hele historien. Ikke engang til vennene mine, fordi det gjør så vondt. (...) Det har vært et helvete. Og vet dere hva, helvete virker som et veldig fint sted å feriere sammenlignet med det vi har opplevd, uttalte han til avisen.

Da sangeren gjestet den ovennevnte episoden av «Carpool Karaoke» i 2018, kunne han fortelle at det ble verre etter cellegiftkuren var fullført. Da falt han helt sammen.

- Det går ikke fint med meg, sa Bublé, før han fortalte at han har støttet seg på kona i perioder der han har følt seg fullstendig maktesløs:

- Da alt dette startet fikk jeg en styrke som gjorde at vi klarte å løfte oss og bli positive. Da cellegiftbehandlingen var over og de sa: «vi klarte det», «det går fint», «han har det fint», falt jeg totalt sammen. Kona mi løfter meg opp nå, forklarte han.

Det var på Facebook at Michael Bublé og kona valgte å fortelle offentligheten om sønnens sykdom i 2016:

«Vi er knust over den nylige kreftdiagnosen til vår eldste sønn Noah, som for øyeblikket får behandling i USA. Vi har alltid snakket åpent om viktigheten av familie og kjærligheten vi har for barna våre. Luisana og jeg har satt karrierene våre på vent for å bruke all vår tid og oppmerksomhet for å hjelpe Noah å bli frisk igjen», het det i uttalelsen.

LES OGSÅ: Derfor holder hun datteren hjemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer