FORANDRING FRYDER: I november vekket Christina Aguilera oppsikt med sin formfulle figur i en lilla kjole. I mars var stjernen slankere og i gang med trening og nytt ernæringsprogram og lørdag viser hun frem sin nye kropp i en rosa minikjole.
FORANDRING FRYDER: I november vekket Christina Aguilera oppsikt med sin formfulle figur i en lilla kjole. I mars var stjernen slankere og i gang med trening og nytt ernæringsprogram og lørdag viser hun frem sin nye kropp i en rosa minikjole. Vis mer

Viste frem slankeresultatet

Christina Aguilera har kvittet seg med over ti kilo.

SEOGHØR.NO: Christina Aguilera (32) har de siste månedene fått massiv oppmerksomhet for figuren som har gått både opp og ned. I vinter var sangeren på sitt tyngste og måtte tåle ondsinnede kommentarer fra både fans og presse. 

Det fikk tydeligvis sangeren til å gjøre noe med kroppen, og ettbarnsmoren skal det siste halve året har gjort alt hun kan for å få tilbake sine slanke linjer.

Lørdag viste hun frem sin nye slanke figur under en pressekonferanse for TV-kanalen NBC. Forandringen var svært tydelig og Aguilera strålte i en lakserosa minikjole. 

«Beautiful»-sangeren skal ha gått ned over ti kilo de siste månedene. 

- Det er en kropp-og-sjel-greie for henne. Hun har tro på trening hun liker, og velger styrketrening i motsetning til intens kondisjonstrening, forteller en kilde til US Weekly om «Your Body»-sangerens nye treningsregime, som også inkluderer yoga. 

Sangeren har de siste årene vært dommer for amerikanske «The Voice», og forteller at hun nå har funnet balansen mellom rollen som TV-stjerne og privatperson. 

- Jeg kan ikke leve foran kamera 24 timer i døgnet. Jeg må ta pauser og være i kontakt med meg selv. Jeg synes det er viktig så man kan være god foran kamera og være lykkelig med å gjøre det, fortalte hun pressen ifølge Us Weekly. 

Christina Aguilera har sønnen Max med eksmannen Jordan Bratman. Hun og Matt Rutler har datet siden 2010. 

LES OGSÅ: De elsker kroppene sine