MUSKULØS: Gordon Ramsay har trent hardt de siste månedene for å delta i triatlon på Hawaii. Foto: Gordon Ramsay/Twitter
MUSKULØS: Gordon Ramsay har trent hardt de siste månedene for å delta i triatlon på Hawaii. Foto: Gordon Ramsay/TwitterVis mer

Viste frem slankeresultatet

TV-kokken Gordon Ramsay trener til triatlon.

SEOGHØR.NO: Gordon Ramsay (46) tilbringer store deler av dagene på kjøkkenet, men TV-kokken bruker også mye tid på å holde seg i form.

Denne uken delte han et lettkledd bilde med sine Twitter-følgere. Ramsay poserer på stranden kun iført en sort sykkelshorts og viser frem sine veltrente armer og vaskebrett.

Det er tydelig at 46-åringen er stolt av kroppen. Tidligere var han rundere rundt midjen, men har de siste månedene ligget i hardtrening.

I TOPPFORM: Ramsay trener nå til sitt andre triatlon. Han fullførte sitt første i september. Foto: Gordon Ramsay/Twitter
I TOPPFORM: Ramsay trener nå til sitt andre triatlon. Han fullførte sitt første i september. Foto: Gordon Ramsay/Twitter Vis mer

Firebarnsfaren er på Hawaii der han trener til Ironman Championship - et beintøft triatlon med svømming, løping og sykling.

- Siste svømmetur før den store dagen. 3 dager til Ironman, skrev Ramsay under et av bildene.

Den sporty kokken fullførte sitt første triatlon i september og resultatene lot ikke vente på seg. TV-stjernen ser sprekere ut enn på lenge og det er helt tydelig at han tar formen på alvor.

LES OGSÅ: Slik fikk han superkroppen