Viste frem slanke-resultatet

- Jeg trodde all vekten ville forsvinne av seg selv, etter at babyen var født, sier Jessica Simpson.

VISTE FREM SIN NYE KROPP: Jessica Simpson var et eneste stort smil da hun viste frem sin nye kropp i talkshowet til reporteren Katie Couric tirsdag. Foto: ABC
VISTE FREM SIN NYE KROPP: Jessica Simpson var et eneste stort smil da hun viste frem sin nye kropp i talkshowet til reporteren Katie Couric tirsdag. Foto: ABC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jessica Simpson (32) har siden hun fødte datteren Maxwell Drew (4 mnd.) i mai, slitt med å kvitte seg med de ekstra kiloene hun la på seg under graviditeten.

De gangene hun har vist seg offentlig har Simpson skjult kroppen, og innrømmet at puppene hennes har blitt for store til at hun kan jogge.

Men nå ser det ut til at Simpson er i ferd med å finne tilbake til sin matchvekt.

Tirsdag besøkte hun talkshowet til den kjente reporteren Katie Couric, og avslørte at hun har slanket vekk hele 18 kilo, og nå mangler kun to kilo på å nå sitt mål.

Etter fødselen inngikk hun et samarbeid med firmaet Weight Watchers, som betaler henne 25 millioner kroner for å slanke seg etter deres metode.

- Jeg trodde all vekten ville forsvinne av seg selv, etter at babyen var født. Men all vekten forsvant ikke.

- Jeg føler også at ammingen og hormonene fikk meg til å spise mer. Jeg har aldri hatt så lyst på sjokolade før, sa hun i programmet, ifølge Daily Mail.

Simpson er forlovet med den tidligere amerikanske fotballstjernen Eric Johnson.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Puppene mine er blitt for store til å løpe med.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer