<strong>SJEKK MAGEMUSKLENE:</strong> Megan Fox viste at hun ofte trener magemusklene da hun stilte opp på en fotoshoot for Armanis nye undertøyskolleksjon. Foto: Stella Pictures
SJEKK MAGEMUSKLENE: Megan Fox viste at hun ofte trener magemusklene da hun stilte opp på en fotoshoot for Armanis nye undertøyskolleksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste frem sixpacken på sexy fotoshoot

Slik avviser den kvinnelige filmstjernen anoreksi-ryktene. Se bildene!

Publisert
Sist oppdatert
Se Megan Fox' «behind the scenes»-bilder nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Den tidligere «Transformers»-stjernen Megan Fox (24) har flere ganger blitt utsatt for anoreksi-rykter det siste året, og Megan har hittil nektet å si noe som helst om temaet offentlig.

Hennes venner har imidlertid avvist at hun lider av spiseforstyrrelser.

Tidligere denne måneden sa Megans personlige trener, Harley Pasternak, at Megan simpeltheten ikke legger på seg fordi hun har veldig høy forbrenning.

- - Noen ganger blir hun frustrert fordi hun selv synes hun trenger å legge på seg. Så hun driver faktisk med styrketrening for å beholde muskelvevet sitt, sier han til Hollywood Life.

Nå styrker nye «behind the scenes»-bilder fra Megans siste undertøysreklame for trenerens forklaring.

På ett av bildene viser Megan Fox nemlig fram magemuskler, som er et tydelig resultat av lang trening.

- Treningen hennes handler om å definere og forme kroppen hennes, ikke om å gå ned i vekt. For henne gjelder det å spise nok av de riktige tingene, og hun er langt ifra anorektisk, legger Pasternak til.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå kryper Chris Brown til korset igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer