PLAGET AV VEKTEN: Etter fødselen var Melissa Joan Hart misfornøyd med egen kropp og takket derfor ja til en avtale med slankefirmaet Nutrisystems som hjalp henne å miste over 30 kilo. Her er hun avbildet i januar 2013 - én måned etter fødselen av sitt tredje barn.  Foto: Stella Pictures
PLAGET AV VEKTEN: Etter fødselen var Melissa Joan Hart misfornøyd med egen kropp og takket derfor ja til en avtale med slankefirmaet Nutrisystems som hjalp henne å miste over 30 kilo. Her er hun avbildet i januar 2013 - én måned etter fødselen av sitt tredje barn. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste frem sitt utrolige vekttap

Melissa Joan Hart gikk ned 31 kilo etter fødselen av barn nummer tre.

SEOGHØR.NO: Etter at hun i desember 2012 fødte sitt tredje barn har Melissa Joan Hart (37), kjent fra TV-serien  «Heksen Sabrina» gjort alt for å få tilbake sin gamle kropp.

Rett etter fødselen slet skuespilleren med å gå ned kiloene hun hadde lagt på seg under graviditeten, selv om hun mistet 13 kilo. Men etter at hun startet med dietten «Nutrisystem», jubler nå stjernen over at hun har gått ned ytterligere 18 kilo, som gir en total på hele 31 kilo.

Melissa er tydelig fornøyd med sin egen transformasjon og onsdag delte hun et bikinibilde med fansen for å vise sin nye figur. I en korallfarget bikini og solhatt i hånden er blondinen tydelig klar for sommeren.

- Det er ikke hver dag jeg vil vise frem hud, men nå for tiden føler jeg meg selvsikker. Takk Nutrisystem! skriver hun under bildet.

Melissa er kostholdsfirmaet Nutrisystems ansikt utad.

Motivert av ektemannen

Slanking og knallhard trening har gjort 37-åringen enda sprekere enn før svangerskapet.

- Jeg er tynnere nå enn før jeg ble gravid, sier skuespilleren ifølge UsMagazine.com.

Ektemannen Mark Wilkerson skal ha vært en god støtte for Melissa etter fødselen.

- Han er så disiplinert og sier «hold deg til det, vært sunn og sprek». Han holder formen for meg, så jeg måtte gjøre det samme for ham, sier hun til People.

I tillegg til sønnen Tucker, som nå er 17 måneder gammel, har Hart også sønnene Mason og Brady med ektemannen Mark Wilkerson.

MOTIVASJON: Melissa fikk god støtte av ektemannen og sine tre barn. Hun forteller også at det var en ekstra motivasjon å se fantastisk ut den dagen hun fyller 40 år.  Foto: Stella Pictures
MOTIVASJON: Melissa fikk god støtte av ektemannen og sine tre barn. Hun forteller også at det var en ekstra motivasjon å se fantastisk ut den dagen hun fyller 40 år. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tok ecstacy i Playboy-huset