SEXY: Amelle Berrabah strålte da hun var på shopping i London søndag.  Foto: Stella Pictures
SEXY: Amelle Berrabah strålte da hun var på shopping i London søndag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste frem sin veltrente mage

Amelle Berrabah strålte i sexy avklippet t-skjorte.

SEHER.NO:  På tross av at bandet hennes nå saksøkes av tidligere medlem Keisha Buchanan (25), var det lite som tydet på at Sugababes-stjernen Amelle Berrabah (26) hadde mange bekymringer, da hun søndag var på tur i London.

Popstjernen, som fylte 26 år mandag, så nemlig strålende blid og opplagt ut i det hun forlot hotellet sitt i Mayfair for å gå på litt shopping.

Og Berrabahs antrekk skapte nok furore blant hennes mannlige fans.

 
26-åringen hadde nemlig på seg et par åletrange jeans og en avklippet t-skjorte som overlot lite til fantasien og viste frem hennes tydelig trente mage.

I skyhøye pumps og med et bredt smil stilte hun også villig opp for fotografene, skriver nyhets-og bildebyrået Stella.

I november i fjor tilbragte 26-åringen en uke på et østeriskt rehabiliteringssenter for å få behandling for stress og utmattelse.

Og i et ferskt intervju med Company magazine innrømmer hun at hun hadde det tøft.

- Jeg var mentalt utslitt, men kom tilbake med et annet syn på den jeg er, men det var ikke rehab. Folk tror at når du har penger, så er du lykkelig. Jeg pleide å tenke det samme, men penger er virkelig ikke alt, sier hun.

Berrabah forteller også at det til tider kan være tøft å opprettholde popstjerneimaget, og at hun må passe vekten.

- Heidi er alltid på diett og trener hele tiden - hun må nesten det. Jeg skjønte det aldri før. Men da jeg la på meg unnskyldte jeg meg overfor henne. Alle har klumper og bumper. Jeg har cellulitt. Hvem bryr seg? sier hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Puppen glapp for popstjernen