Chrissy Teigen og John Legend:

Viste frem sin ufødte sønn

Det er liten tvil om at Chrissy Teigen er spent på å møte det kommende familiemedlemmet.

SPENTE: Det er liten tvil om at foreldrene venter spent å møte sin lille sønn. Nå viser Chrissy Teigen frem ultralydbildene av sønnen. Foto: NTB Scanpix.
SPENTE: Det er liten tvil om at foreldrene venter spent å møte sin lille sønn. Nå viser Chrissy Teigen frem ultralydbildene av sønnen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Se og Hør): Superparet Chrissy Teigen (32) og John Legend (39) kunne for få uker siden avsløre at de venter en liten gutt i juni.

Og det er liten tvil om at supermodellen er spent på å møte sin ufødte sønn. Nå viser hun frem bildene fra ultralyden på Twitter.

Dagens teknologi gjør at man tydelig kan se at det er et lite barn, men ettersom det er et ultralyd-bilde, er naturligvis bildet uskarpt. Under bildet skriver Chrissy «Hei, jeg er en liten guttebaby på en måte»

Sliter med guttenavn

Det var da hun i februar gjestet «Ellen DeGeneres Show» at Chrissy, ifølge Contactmusic, kunne avsløre at terminen er i juni.

I intervjuet forklarte Chrissy også at hun og ektemannen sliter med valg av navn til den kommende gutten.

- Guttenavn er skikkelig vanskelig. Og jeg tviler på at han får et mellomnavn, for vi klarer ikke engang å finne et fornavn til ham.

- Jeg har lekt med tanken på Dick Legend og Richard Legend, men alle spør meg hvorfor jeg ikke velger JJ-greia - John Junior. Men med Johns store ego blir det vanskelig for babyen å føle at han må leve opp til det, fleipet stjernen.

Problemfylt

Paret, som tidligere har vært åpne om sine problemer med å få barn, har fått begge sine barn gjennom prøverør.

Det innebærer at egget blir befruktet utenfor kvinnens kropp. Etter noen dager føres et befruktet og delt egg (embryo) tilbake til livmoren.

Som om ikke det var komplisert nok å bli gravid, var 32-åringen, etter at datteren Luna (22 md.) kom til verden, åpen om at hun slet med fødselsdepresjoner. Dette gjorde hun i et lengre innlegg i magasinet Glamour.

Saken fortsetter nedenfor.

VENTER BARN I JUNI: Chrissy Teigen og John Legend blir foreldre for andre gang i juni 2018. Her var de på Grammy Awards, hvor førstnevnte avslørte kjønnet på den kommende babyen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN I JUNI: Chrissy Teigen og John Legend blir foreldre for andre gang i juni 2018. Her var de på Grammy Awards, hvor førstnevnte avslørte kjønnet på den kommende babyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De fleste dagene tilbrakte jeg på nøyaktig samme sted i sofaen, og klarte sjeldent å samle nok energi til å komme meg opp i andre etasje på soverommet. John sov på sofaen med meg, noen ganger fire netter på rad. Etter hvert hadde jeg klær inne i spiskammerset, så jeg skulle slippe å gå ovenpå når John gikk på jobb. Jeg kunne ofte bryte ut i gråt, helt plutselig, skrev hun.

I innlegget forklarteTeigen videre at det var først da hun oppsøkte hjelp hos lege, at hun innså at ikke alt var som det skulle. 32-åringen hyllet videre ektemannen John for å ha vært en enorm støtte for henne.

🧀

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Forberedt på fødselsdepresjon

Når modellen nå snart skal gjennom sin andre fødsel, er hun klar over at hun kan rammes av fødselsdepresjon på nytt. Men selv om hun ikke liker å vise verden sine «dårlige dager», mener hun det er viktig å gjøre.

- Jeg hadde hatet om folk ikke trodde dårlige dager eksisterte, forklarte hun til ET online og åpnet samtidig opp om forholdet til sin musikerektemann.

- Han er sinnssykt tålmodig, og en nerd, og han elsker å se meg lykkelig. Selv om det betyr at han må se «The Real Housewives of Dallas» sammen med meg i to og en halv time, sa hun blant annet til nettstedet.

LES OGSÅ: - Jeg prøvde å dumpe henne