Viste frem sin slanke kropp

Stjernen strålte på løperen etter å ha slanket seg 14 kilo...

STRÅLTE: Tyra Banks strålte da hun viste seg frem på en fest i New York. Foto: All Over Press
STRÅLTE: Tyra Banks strålte da hun viste seg frem på en fest i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Se flere bilder nederst i saken!


SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Tyra Banks (36) kjempet de siste par årene en kamp mot den massive vektkritikken, etter at hun gikk opp 14 kilo.

Men mot slutten av fjoråret tok hun saken i egne hender, og slanket vekk alt hun hadde lagt på seg, til tross for at hun tidligere uttalte at hun nektet å slanke seg.

Fra å bruke størrelse 40-42 i klær, gikk hun ned til 34.

- Etter to år med kritikk for vektøkning, føles dette fantastisk. Jeg føler meg mer komfortabel når jeg er tynn. Jeg sover bedre, jeg snorker mindre, jeg får mindre belastning når jeg trener, og armene mine ser bedre ut, sa modellen i høst ifølge Daily Mail.

Tidligere denne uken viste Tyra stolt frem sin slanke kropp på en fest i New York. Og hun formerlig strålte da hun gikk nedover den røde løperen.

Men tynnere enn slik hun er nå, det har hun ingen planer om å bli. For "Top Model"-programlederen handler det om å ikke bli for tynn.

- Jeg liker kurvene mine, og alle mine uperfekte steder på kroppen. Rompa mi, puppene mine, lårene mine - jeg er glad i alt sammen. Nå kan jeg endelig si: "Kyss min feite, men veltrente ræv!", sa hun i desember på sitt eget talkshow.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik ble Tyra 14 kilo lettere!


STRÅLTE: Tyra Banks strålte da hun viste seg frem på en fest i New York. Foto: All Over Press
FORNØYD: Tyra er selv strålende fornøyd med kroppen, og ønsker ikke å gå ned enda mer i vekt. Foto: All Over Press
FIKK KRITIKK: Da Tyra var 14 kilo tyngre, så hun slik ut. Da haglet vektkritikken. Foto: Stella Pictures