SÅ SØT: Christina Milian viste frem sin skjønne lille datter, Violet, under promoteringen av sin nye tv-film «Christmas Cupid» i New York i helgen.  Foto: All Over Press
SÅ SØT: Christina Milian viste frem sin skjønne lille datter, Violet, under promoteringen av sin nye tv-film «Christmas Cupid» i New York i helgen. Foto: All Over Press Vis mer

Viste frem sin skjønne datter

Popstjernen gleder seg til å feiren julen med lille Violet.

Publisert
SEHER.NO: I februar ble popstjernen Christina Milian (29), som blant annet er kjent for hitlåtene «AM to PM» og «When You Look At Me», mamma for aller første gang, da hun fødte sin lille datter Violet (9 mnd.).

Sangerinnen gikk opp 20 kilo under graviditeten, men var hun tilbake i toppform kun uker etter fødselen.

I ettertid takket hun moren for at hun hadde klart å miste babyfettet så fort.

- Den første måneden gikk jeg drastisk ned i vekt takket være den kvinnen. På toppen av det hele serverte hun meg massevis av rå grønnsaker, salater og proteiner. Og det virket. Jeg drakk også mye vann, har 29-åringen tidligere uttalt.

I sommer ble det kjent at Milian og ektemannen Terius «the Dream» Nash skulle skilles, og at de to hadde endt deres forhold mens Christina gikk gravid med datteren.

- Det er med sorg jeg kan si at ekteskapet mellom Christina og Nash ikke var en suksess. Vi ber om at dere viser hensyn og respekt ovenfor familien, og lar dem komme seg ut av dette, sa en talsperson til Us Weekly i juli.

Nå ser det imidlertid ut til at sangerinnen har kommet seg til hektene igjen etter bruddet, og i helgen var hun i New York for å promotere sin nye tv-film «Christmas Cupid», og hadde da med seg sin skjønne datter, skriver Daily Mail.

I en lekker rød kjole formerlig strålte 29-åringen av lykke, mens hun holdt lille Violet tett til brystet. Og popstjernen kunne fortelle at hun gleder seg til å feire julen som mor for første gang. 

Christina kunne også avsløre at hun jobber med et nytt album, og at det kommer til å bli mer sexy enn noe hun har gjort tidligere. 

- Det skal bli morsomt, sexy og representere alt det som har skjedd i livet mitt, men på en morsom måte, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Kjendisenes vektras gjør folk syke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer