STOLTE FORELDRE: Både Fergie og ektemannen Josh Duhamel har flere ganger uttalt at de gleder seg til å bli en større familie. Nå er lykken komplett. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Både Fergie og ektemannen Josh Duhamel har flere ganger uttalt at de gleder seg til å bli en større familie. Nå er lykken komplett. Foto: All Over PressVis mer

Viste frem sin nyfødte sønn

Hollywood-stjernene postet begge bilder av babyen på Instagram.

SEOGHØR.NO: I februar avslørte Fergie (38) og Josh Duhamel (40) at de ventet sitt første barn sammen. For tre uker siden kom sønnen Axl Jack Duhamel til verden via keisersnitt.

Paret har ønsket seg barn i flere år, og nå som de endelig har blitt foreldre deler de begge gledelig bilder av den lille gutten med fansen.

 Foto: Instagram/Josh Duhamel
Foto: Instagram/Josh Duhamel Vis mer

- Axl Jack Duhamel. Dag 1. Livet er godt :) #PaparazziYouCanLeaveOurHouseNow, skrev Duhamel sammen med dette bildet av sønnen på Instagram:

Og «Black Eyes Peas»-stjernen postet et søtt bilde av babyen med hodetelefoner.

 Foto: Instagram/Fergie
Foto: Instagram/Fergie Vis mer

- Axl Jack Duhamel. Dag 2 av livet hans. Høretest fullført. Alt virker å fungere #chillin.

 Josh, kjent fra filmer som «Transformers» og «New Year's Eve», har tidligere avslørt at han vil ta en pause som skuespiller etter fødselen.

- Jeg kan ikke forestille meg å ha et barn og ikke ha mulighet til å være sammen med det når jeg skulle ønske. Det hadde gjort meg gal. Hodet mitt ville ha vært hjemme hos barnet mitt og moren. Jeg kan ikke se for meg at jeg noensinne kommer til å ønske meg bort fra kona mi og barnet, sa han ifølge Contactmusic.com.

LES MER: - Hadde nok tatt abort om barnet hadde hatt «downs»