NYBAKTE FORELDRE: Alec og Hilaria Baldwin fikk datteren Carmen Gabriela for knappe to uker siden, men denne uken lot de den nyfødte gjøre sin TV-debut på Extra. Her blir Hilara, som selv jobber i kanalen, intervjuet mens Alec passer datteren.   Foto: Stella Pictures
NYBAKTE FORELDRE: Alec og Hilaria Baldwin fikk datteren Carmen Gabriela for knappe to uker siden, men denne uken lot de den nyfødte gjøre sin TV-debut på Extra. Her blir Hilara, som selv jobber i kanalen, intervjuet mens Alec passer datteren. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste frem sin nyfødte på TV

Vanligvis så mediesky Alec Baldwin og kona Hilaria lot datteren TV-debutere to uker gammel.

SEOGHØR.NO: «30 Rock»-stjernen Alec Baldwin (55) er ikke kjent for å ha noe godt forhold til kjendispressen, men denne uken stilte han gladelig opp til et intervju med kanalen Extra.

Sammen med ham foran kamera var både kona Hilaria (29) og datteren Carmen Gabriela - som kom til verden for under to uker siden.

Stjerneparet lot seg intervjue med det lille nurket i barneværelset, mens de vekslet på å holde babyen og overøse henne med ømme kjærtegn.

- Jeg håper hun ligner på moren sin. Så bortkastet det ville være å gifte seg med en slik kvinne og få en unge som ser ut som meg, spøkte «Blue Jasmine»-skuespilleren i intervjuet.

55-åringen, som også har tenåringsdatteren Ireland (17) med ekskona Kim Basinger (59), understreket hvor heldig og velsignet han føler seg som nybakt pappa.

- Helt ærlig, så er det en drøm som har gått i oppfyllelse. Hver eneste dag sliter jeg med å sove fordi jeg bare vil se på henne, og hver eneste dag våkner man opp og det er som julaften, stemte Hilaria - som jobber som korrespondent i Extra - begeistret i.

Lille Gabriela, som var kledd i en hvit kjole med rosa prikker og sløyfebånd, virket derimot ikke så fornøyd med situasjonen - og underholdt TV-crewet med en personlig gråtekonsert.

Alec og Hilaria Baldwin giftet seg i fjor sommer, etter få måneders forlovelse.

LES OGSÅ: - Mamma ser ut som hun er 17