Jack Osbourne:

Viste frem sin nyfødte datter

Den tidligere reality-stjernen jubler av babylykke.

FAMILIEFORØKELSE: Jack og Lisa har blitt foreldre igjen. Her paret sammen på et event i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFORØKELSE: Jack og Lisa har blitt foreldre igjen. Her paret sammen på et event i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I august begynte ryktene å svirre om at Jack Osbourne (32) og kona Lisa (30) ventet sitt tredje barn sammen.

30-åringen la den gang ut et bilde av seg selv med en tydelig kul på magen, men skrev som tekst at hun hadde «spist den største burritoen noensinne».

Og selv om gratulasjonene strømmet på under bildet, lot paret være å bekrefte graviditeten.

I helgen ble det derimot kjent at Jack og Lisa hadde blitt foreldre til en liten jente. Fra før av har duoen også døtrene Pearl Clementine (5 1/2) og Andy Rose (2 1/2).

Nyheten om fødselen delte den stolte faren, som er sønn av heavy metal-legenden Ozzy Osbourne (69), på Instagram mandag.

«Hei, alle sammen, dette er Minnie! Hun er det nyeste medlemmet av jente-gjengen min», skrev han sammen med dette søte bildet av sin lille hjerteknuser:

Den nybakte bestemoren, Sharon Osbourne (65), jubler også over det nye familiemedlemmet og deler samme bilde som sin sønn, med følgende melding:

«Jeg har ikke ord til å beskrive hvor glad jeg er over at Jack og Lisa har fått nok en nydelig liten jente. Og de har kalt henne Minnie, som er favoritt navnet mitt ved siden av Nana, som jentene kaller meg. Det er en gave å få være Nana til tre små engler - Pearl, Andy & Minnie».

Storesøster, Kelly Osbourne (33), har også kastet seg på gratulasjonsbølgen:

«Gratulerer til min bror og hans vakre kone med fødselen av Minnie Osbourne. Hun er perfekt på alle mulige måter. Det var en vakker opplevelse å være vitne til fødselen av denne engelen. Jeg elsker dere så mye. #Stolt tante».

Saken fortsetter nedenfor.

TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Jack en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og søsteren Kelly. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Jack en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og søsteren Kelly. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mistet sitt ufødte barn

Jack giftet seg med Lisa på Hawaii i oktober 2012 - samme året som han ble diagnosert med den uhelbredelige nevrologiske sykdommen multippel sklerose.

Året etter gikk ekteparet gjennom nok en tøff periode - de mistet sin ufødte sønn.

«Jeg har gruet meg til å komme med denne nyheten. Jeg trengte litt tid før jeg klarte å si det. Jack og jeg mistet gutten vår i forrige uke. Det å miste et barn på et sent stadie er det vanskeligste vi noen gang har måtte gå gjennom. Vi setter pris på at dere ber for oss og ber om at privatlivene våre respekteres i denne tiden», skrev hun i et blogginnlegg den gangen.

De nybakte foreldrene poster ofte koselige familebilder på sosiale medier:

LES OGSÅ: - Vi hadde det altfor enkelt